Mihai Bendeac a aprins furia femeilor! Juratul de la „iUmor”, reclamat la CNCD

În percepția publicului feminin, Mihai Bendeac ar fi mers prea departe cu glumele într-o reclamă la vinuri. Astfel, juratul de la “iUmor” s-a ales cu o reclamație la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. 

15 mart. 2022, 17:43
Mihai Bendeac a aprins furia femeilor! Juratul de la „iUmor”, reclamat la CNCD

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a fost protagonistul unui spot publicitar pentru un brand de vin roșu. Scenariul care era menit să fie unul cu tentă umoristică, se pare că nu a fost „gustat” de unele femei care s-au declarat de-a dreptul revoltate.

Mihai Bendeac a aprins furia femeilor!

CITEȘTE ȘI: Mihai Bendeac, criză de nervi la iUmor. Cheloo nu s-a putut abţine şi a înjurat: „Am avut cea mai mare descărcare nervoasă”

Presupusa partidă de amor, în care actorul  mimează momentul climaxului și strigă „Vin, Vin” , făcând referire la vinul său, în timp în care partenera înțelege că „partida” e pe cale să se termine, iar actorul e ușor „iritat” că ea nu-și dă seama la ce se referă și o plesnește peste față, a atras furia reprezentantelor sexului frumos care au depus plângere împotriva actorului  la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, potrivit Cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea. Gafa imensă a juratului de la iUmor: „I-am zis că sunt ocupat!”

Din câte se pare, juratul de la “iUmor” ar urma să fie audiat pe data de 22 martie, iar în urma unei cercetări minuțioase, reprezentanții CNCD vor constata dacă într-adevăr este vorba de un caz de discriminare împotriva femeilor.

Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea face ravagii peste hotare, acolo unde i-a cucerit pe celebrii actori Leonardo DiCaprio, Jared Leto, Gerad Butler, Michael Fassbender, Philipp Plein, plus alţi miliardari! Mihai Bendeac nu a scăpat nici el de farmecele divei, iar acum şi-a amintit de perioada în care a fost în tatonări cu actrița. Mădălina Ghenea ar fi fost cea care a făcut primul pas, dar Mihai Bendeac nu s-a grăbit să îi dea un răspuns, iar diva a trecut la capitolul următor.

„E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat, trebuia să ne întâlnim. I-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a declarat Mihai Bendeac.