Mihai Bendeac, criză de nervi la iUmor. Cheloo nu s-a putut abţine şi a înjurat: „Am avut cea mai mare descărcare nervoasă”

Mihai Bendeac a făcut o adevărată criză de nervi la iUmor, care i-a lăsat fără cuvinte pe ceilalţi membri ai juriului. Delia și Ana Morodan au fost cu totul surprinse de reacția lui Bendeac, dar cel mai înspăimântat a fost Cheloo, care a spus câteva înjurături, ce au fost cenzurate.

02 mart. 2022, 11:29
Mihai Bendeac, criză de nervi la iUmor. Cheloo nu s-a putut abţine şi a înjurat: „Am avut cea mai mare descărcare nervoasă”
Mihai Bendeac, criză de nervi la iUmor

Mihai Bendeac, criză de nervi la iUmor. Ultima ediție nu a fost lipsită de suprize, iar momentul cel mai controversat l-a avut drept protagonist pe actor. Totul a plecat de la Abel Megyes, care a luat prin surprindere jurații și publicul, în momentul în care și-a făcut simțită prezența prin intermediul unui ecran digital.

Mihai Bendeac, criză de nervi la iUmor

Magicianul virtual l-a provocat pe Cheloo să îl asiste la o reprezentație de magie cu ajutorul unui joc Tetris. Artistul a descoperit cu stupoare că jocul electronic funcționa, deși nu avea baterii, ci o bacnotă de 200 de lei.

Acela a fost momentul în care Mihai Beandeac a răbufnit, s-a ridicat în picioare și, sub privirile îngrozite ale juraților, a luat tableta și a dat cu ea de pupitru.

Nu știu de ce Mihai s-a enervat pe Cheloo, că ăștia doi vorbesc telepatic.”, a mărturisit amuzată Ana Morodan.

Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. S-a acumulat toată energia și mi se părea șocant că eu sunt captivat, deși am văzut sute de oameni pe scenă.”, a dezvăluit Bendeac în culise.

Citeşte şi: Mihai Bendeac se însoară! Juratul de la iUmor a cerut-o în căsătorie sub privirile tuturor! “Nu am mințit niciodată la televizor”

Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea face ravagii peste hotare, acolo unde i-a cucerit pe celebrii actori Leonardo DiCaprio, Jared Leto, Gerad Butler, Michael Fassbender, Philipp Plein, plus alţi miliardari! Mihai Bendeac nu a scăpat nici el de farmecele divei, iar acum şi-a amintit de perioada în care a fost în tatonări cu actrița.

Mădălina Ghenea ar fi fost cea care a făcut primul pas, dar Mihai Bendeac nu s-a grăbit să îi dea un răspuns, iar diva a trecut la capitolul următor.

E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat, trebuia să ne întâlnim. I-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a declarat Mihai Bendeac.