Mihai Bendeac aruncă bomba despre plecarea de la iUmor. Actorul nu vrea să mai audă de Antene

Mihai Bendeac pleacă de la „iUmor” și nu vrea să mai audă de Antene. Actorul nu s-a mai prezentat la filmările pentru cel de-al 13-lea sezon al show-ului.

16 sept. 2022, 19:24

Mihai Bendeac nu a vrut să ofere detalii legate de acest subiect, asta pentru că are o clauză de confidențialitate de sute de mii de euro.

Citește și Mihai Bendeac vrea să demisioneze de la iUmor. De la ce a pornit scandalul şi cine l-ar înlocui

Cu toate acestea, actorul a confirmat zvonurile potrivit cărăora pleacă din Antena 1.

În urmă cu o zi, au început să circule mai multe informații care au scos la iveală faptul că Mihai Bendeac a ajuns la „cuțite” cu colegii de platou de la „iUmor”, care l-au filmat fără acceptul său.

Astfel, îndrăgitul actor a pus piciorul în prag și nu s-a mai prezentat la filmările pentru cel de-al 13-lea sezon al show-ului.

Între Mihai Bendeac și Antena 1 există un contract care conține unele clauze de confidețialiate care ajung la sute de mii de euro. Astfel, nicio parte nu poate ieși în public pentru a-și expune punctul de vedere. Din acest motiv, actorul tace mâlc.

Mihai Bendeac încearcă să rupă orice fel de legătură cu Antena 1. Părțile sunt la nivel de discuții, dar actorul nu ia în calcul o reîntoarcere la „iUmor”.

Până acum, actorul nu și-a oficializat plecarea tocmai din cauza clauzelor dure, care l-ar „scutura” serios de bani dacă le-ar încălca. Între părți, cel puțin pentru moment, nu ar mai exista o cale de împăcare.

”Momentan nu pot comenta”, a declarat Mihai Bendeac pentru FANATIK.RO, confirmând, practic, ruptura.

”Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a mai precizat actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1.

Întrebat dacă va mai fi văzut la Antena 1 de telespectatori, Mihai Bendeac a răspuns categoric: „Nu!„.

Se pare că, Mihai Bendeac nu a fost la fel de ”comunicativ” și cu producătorii emisiunii la care a fost jurat, refuzând să răspundă la telefon sau la mesajele primite de la șefi.

Citește și Mihai Bendeac a dezvăluit prin ce teroare trece în fiecare zi. „Jur că încerc să fiu un om bun” FOTO