Mihai Bendeac vrea să demisioneze de la iUmor. De la ce a pornit scandalul şi cine l-ar înlocui

Mihai Bendeac vrea să demisioneze de la iUmor. Încă de la debutul show-ului, actorul a făcut parte din juriu alături de Cheloo şi Delia şi nimic nu părea să destrame echipa care a reuşit să atragă simpatia publicului.

16 sept. 2022, 09:28
Mihai Bendeac vrea să demisioneze de la iUmor. De la ce a pornit scandalul şi cine l-ar înlocui
Mihai Bendeac vrea să demisioneze de la iUmor

Mihai Bendeac vrea să demisioneze de la iUmor. Într-una dintre pauzele emisiunii, actoruş s-a retras să se relaxeze puțin și a început să vizioneze un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie. Juratul îl lua la mișto pentru atitudinea lui, crezând că nimeni nu este prin preajma lui în afară de cei foarte apropiați.

Doar că cineva l-a filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, cu scopul de difuza imaginile pe post. „Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus actorul.

Mihai Bendeac vrea să demisioneze de la iUmor

De atunci, Bendeac a luat o decizie radicală, nu a mai răspuns la telefon şi a dispărut efectiv. Potrivit Cancan.ro, juratul nu mai ia în calcul să se întoarcă la emisiune, pe motiv că intimitatea nu i-ar fi fost respectată. Producătorii show-ului au fost puși în fața faptului împlinit, când au realizat că actorul nu a ajuns în platou.

Filmările pentru episodul 2 au fost astfel făcute cu o soluție de avarie, Maia Morgenstern, care a preluat temporar rolul de jurat.

Citeşte şi: Mihai Bendeac a dezvăluit prin ce teroare trece în fiecare zi. „Jur că încerc să fiu un om bun” FOTO

Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea face ravagii peste hotare, acolo unde i-a cucerit pe celebrii actori Leonardo DiCaprio, Jared Leto, Gerad Butler, Michael Fassbender, Philipp Plein, plus alţi miliardari! Mihai Bendeac nu a scăpat nici el de farmecele divei, iar acum şi-a amintit de perioada în care a fost în tatonări cu actrița. Mădălina Ghenea ar fi fost cea care a făcut primul pas, dar Mihai Bendeac nu s-a grăbit să îi dea un răspuns, iar diva a trecut la capitolul următor.

E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat, trebuia să ne întâlnim. I-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a declarat Mihai Bendeac.