Mihai Bendeac s-a autoizolat. „Mi s-a făcut un pic frică!”

Mihai Bendeac a hotărât să se autoizoleze în casă, de frica coronavirusului, la fel ca multe vedete de la noi, dar și din întreaga lume.

25 mart. 2020, 13:17
Mihai Bendeac s-a autoizolat. „Mi s-a făcut un pic frică!”

Mihai Bendeac și-a anunțat fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare că a hotărât să rămână în casă în această perioadă, atât pentru sănătatea lui, cât și pentru a celor dragi. Actorul le-a povestit admiratorilor că această perioadă de izolare nu îi este străină, deoarece trece prin ceva asemănător de 20 de ani, atunci când vrea să creeze.

„De când mă știu încercați să vă gândiți la această stare în care sunteți în momentul ăsta, de carantină, de stat în casă, de având niște minime provizii, de afară vreme urâtă. Asta fac eu de 20 de ani ca să pot să lucrez, ca să pot să scriu, jur, nu glumesc. Deci de 20 de ani îmi trag draperiile, îmi fac provizii, îmi pun tot felul de sunete cu sunet de ploaie, de furtună, de nu știu ce”, a scris Mihai Bendeac.

Mirabela Dauer, despre persoanele care nu respecta izolarea: De ce vrei sa iti omori familia?

Mihai Bendeac susține că lucrurile s-au schimbat în starea de urgență: „Numai că acum ea devenind complet și irevocabil realitate, în sensul în care e și stare de urgență, sunt și goarnele, e și vreme urâtă afară, e și… e totul, e complex, mi s-a făcut un pic frică. Încerc cât se poate să fiu în continuare foarte creativ”.