Mirabela Dauer, despre persoanele care nu respecta izolarea: De ce vrei sa iti omori familia?

Cântăreața Mirabela Dauer a mărturisit faptul că s-a autoizolat la domiciliu încă de pe 9 martie, în contextul pandemiei de coronavirus. Aceasta este revoltată de persoanele care nu respectă recomandările autorităților.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 13:07
Mirabela Dauer, despre persoanele care nu respecta izolarea: De ce vrei sa iti omori familia?

Cântăreața Mirabela Dauer consideră că măsura autoizolării este valabilă pentru toate țările, nu doar pentru România, considerând că persoanele care ies din casă se expun unui risc extrem de mare.

„Eu fac haz de necaz de obicei. Eu m-am autoizolat de pe 9 Martie. Este valabil pentru toate țările, nu numai pentru români: dacă tu vrei să mori, e treaba ta. Dar de ce vrei să omori și pe alții, de ce vrei să îți omori familia?”, a spus Mirabela, miercuri, într-o intervenție video la „Vorbește lumea”.

Citește și: Bisericile vor fi închise de Paşte din cauza coronavirus. Soluţia BOR pentru a putea fi ascultată slujba de Înviere

Artista a declarat că este extrem de mulțumită de măsurile date de autorități, deoarece nu este atât de dificil să rămâi în casă.

„Sunt cred cea mai bucuroasă pentru starea asta care s-a dat acum în țară. Ce e atât de greu să stai în casă? Probabil că numai cu bățul se pot ordona oamenii. Stați acasă, fraților. Fiți o dată în viața voastră disciplinați, dragi români”, a mai spus Mirabela.

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. 906 persoane infectate cu COVID-19 până miercuri, 25 martie

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. Autorităţile au anunţat că 906 persoane infectate cu COVID-19 au fost raportate până miercuri, 25 martie, în România. Dintre aceştia, 13 persoane au murit. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 144 de noi cazuri.

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

Până astăzi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Menționăm că aceste cifre referitoare la persoanele carantinate și izolate nu cuprind cifrele cu privire la situația din municipiul București, pentru care vom comunica în cel mai scurt timp posibil.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 14.466 de teste, din care 646 în unități medicale private.


loading...