Mihai Bendeac, de mână cu o celebră prezentatoare TV! Cum s-au plimbat cei doi prin mijlocul Bucureștiului. Fanii au reacționat imediat: „Sunteți tare frumoși”

Mihai Bendeac nu încetează să surprindă niciodată! De această dată, actorul s-a plimbat prin centrul Capitalei într-o ținută cu totul atipică și asta nu e tot! Fostul jurat de la iUmor se ținea de mână cu o celebră prezentatoare TV.

14 dec. 2023, 11:31

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară, care a reușit să bucure generații întregi cu umorul lui. El este cunoscut și pentru faptul că este excentric și direct, iar ideea de „filtru” nu există în rutina sa zilnică. Mihai Bendeac a avut de-a lungul timpului diverse apariții publice are au șocat în totalitate și se pare că plecarea din juriul iUmor și încheiera colaborării cu trustul Antena 1 nu l-a oprit din a se expune în cele mai bizare moduri.

Citește și: Anca Dinicu, adevărul despre relația cu Mihai Bendeac: „Avem o chimie bună”. Actrița a împlinit 34 de ani

De această dată, Mihai Bendeac a apărut în centrul Bucureștiului doar în chiloți, pijamale și halat. Totuși, ce este important de menționat este faptul că nu era singur, ci însoțit de o cunoscută prezentatoare TV. Este vorba despre Rosse Stan. Fotografiile cu cei doi au apărut pe pagina de Instagram a actorului și deși este evident faptul că postarea face parte din campania de promovare a unui brand de lenjerie intimă, lumea a început să speculeze că între Bendeac și Rosse s-a născut o frumoasă poveste de dragoste.

Fanii au reacționat rapid și în scurt timp postarea a strâns extrem de multe comentarii. Părerile sunt însă împărțite. Mulți dintre fanii care au speculat că între cei doi există o relație amoroasă și-au arătat suportul și bucuria: „Sunteți tare frumoși!”, „Super tare!!!👏 Ambii 🙌🔥😍”, „Dacă e iubita ta felicitări,e super frumoasă!!”. Totuși, au existat și câțiva cârcotași cara și-au exprimat imediat dezaprobarea: „Cea din poza e perfecta pentru ca o vezi tu asa, dar are defecte si e nesuferita, nu place la toata lumea. O sa o placi pana o sa ajungi la concluzia mea. Si atunci o sa iti dai seama ca sufletul trebuie sa fie perfect, infatisarea e trecatoare si inselatoare. Persoana de langa tine nu e ceea ce trebuie pentru tine. Tu ai nevoie de o conexiune a sufletelor perfecte si pereche. Tu esti perfect, ea nu, DECI NU SUNTETI COMPATIBILI DECAT DE FATADA. PFFF, IAR AI GRESIT!”, „Măcar aici e Bendeac fericit,are o iubită pentru câteva minute”, „Stai sa te scot de la urmarire ca esti plecat la peste de mult zau!”, „De la spitalul da’ nebuni 😂😂”, „Te-ai dorianpopatizat :)))) faci reclama la pijamale dar pozezi si dezbracat :))))”, au fost unele dintre comentariile de la postarea lui Mihai Bendeac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Citește și: Mihai Bendeac anunţ de ultimă oră despre iUmor. Scandal şi crize de nervi!