MIHAI BENDEAC, ghinionist de vineri, 13. Vezi ce a păţit artistul

Mihai Bendeac spune că nu crede în superstiţii, referindu-se aici la ziua de vineri, 13, însă experienţele prin care a trecut în această zi pare să-şi contrazică pe cei care nu cred în superstiţii.

13 dec. 2013, 11:09
MIHAI BENDEAC, ghinionist de vineri, 13. Vezi ce a păţit artistul

Citeşte şi VINERI 13: Ce NU trebuie să faceţi astăzi. Credeţi în superstiţii?

„E clar. Numai un idiot poate crede in superstiții de doi lei. Am evoluat ca specie, ca gândire, ca Spiritualitate. Nu putem spune ca o zi de vineri 13 aduce musai ghinion decat dacă suntem niște minti înguste, fataliste, retrograde.

As scrie mai mult pe acest subiect dar sunt la spital. Nimic grav. Am vrut sa tai pâine si m-am tăiat la deget. Cand m-am ferit, am vărsat cafeaua si m-am oparit pe picior. As fi ajuns mai devreme aici dar, pe drum, am nimerit un cui si am făcut pana. Roata de rezerva mi-au furat-o fix azi noapte. Dar nu-i nimic. In 45 de minute am găsit un taxi. Păcat ca era ocupat. Si am luat-o pe jos.

Ma rog… Asta ca o paranteza… Dar revenind si, ca sa închei, Vineri 13 e o zi ca oricare alta. Sa lăsam superstiția. Aparține mintilor mediocre”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Citeşte şi Culmea parodiei: Mihai Bendeac, ironizat pe Internet

Totuşi, mesajul postat de Mihai Bendeac nu înseamnă neapărat că artistul a trecut printr-o experienţă ghinionistă sau, de fapt, sunt doar câteva gânduri postate pentru fanii lui.

Citeşte şi Mihai Bendeac, la un pas de MOARTE. Ce s-a întâmplat