Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment prin care a trecut. Are legătură cu Andreea Marin

Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment prin care a trecut de când este persoană publică. Întâmplările amuzante nu au loc doar în serialul Las Fierbinţi, unde joacă rolul Bobiţă, ci şi în viaţa reală.

06 apr. 2021, 19:43
Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment prin care a trecut. Are legătură cu Andreea Marin
Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment

Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment. În podcastul „Da Bravo!”, în care îl avea invitat pe Răzvan Fodor, a povestit un moment extrem de amuzant şi ruşinos pentru actor, la acea vreme.

Eram cu fratele Cătălin Ciurlău, am ieșit afară să fumăm o țigară și la un moment dat, lângă o mașină albă, am văzut patru cu aparatele, făceau poze unul peste altul. Nu se mai opreau”, şi-a început povestea Bobonete.

Citeşte şi: Mihai Bobonete, prima declarație după ce s-a vindecat de Covid-19: ”Brăduțul l-am făcut când am ieșit din izolare. O să beau o țuică fiartă”

Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment

Enervat de insitența paparazzilor, actorul a mers la ei și…i-a certat: “Salut, băieții! Stau și eu cu un prieten, chiar așa în sufletul omului? Înțeleg, faceți o poză! Dar stați toți patru călare unul peste altul?! Se mai uită și oamenii de pe stradă! Nu pot să stau liniștit cu un prieten?!”.

Unul dintre fotografi a dat replica: „Domnu’ Bobonete, acum v-am recunoscut!”. Actorul a crezut că e luat peste picior și s-a supărat: „Vrăjeală de-asta aveam când vindeam pește la șosea.

Domnu’ Bobonete, calmați-vă puțin, deasupra e un salon de coafură și e doamna Andreea Marin, e venită cu mașina lui Bănică, îi făceam poze dânsei.”, a fost răspunsul unui alt fotograf, scrie Protv.ro.

Bobonete are cea mai scumpă maşină din „Las Fierbinţi”

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, actorul Ion Ionuţ Ciocia, „Brânzoi” din serialul „Las Fierbinţi”, a răspuns provocării realizatorului de a face anumite dezvăluiri despre actorii din serial în schimbul unui coş plin cu bunătăţi. Actorul a trecut cu brio testul lui Măruţă, acesta din urmă arătându-se mai mult decât mulţumit de informaţiile pe care le-a strâns despre actorii din serial.

Aflăm, astfel, că lui Firicel (Cuzin Toma) îi sare ţandăra cel mai des, iar Bobonete este posesorul celei mai scumpe maşini dintre toţi actorii care joacă în serialul de la Pro Tv.

Şi pentru că tot a ajuns la capitolul actriţe, Măruţă a vrut să afle care e „şefa şefelor”. „Aspirina”, a venit spontan răspunsul lui „Brânzoi”.