Mihai Bobonete a fost infectat cu coronavirus: ”Am izbăvit și cu Covidele ăsta. Sunt negativ deja”

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut din serialul ”Las Fierbinți” a mărturisit că a fost infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de actor prin intermediul unei postări pe Facebook.

14 dec. 2020, 12:02
Mihai Bobonete a fost infectat cu coronavirus: ”Am izbăvit și cu Covidele ăsta. Sunt negativ deja”

Mihai Bobonete a postat o fotografie pe o rețea de socializare prin intermediul căreia mărturisește că a fost infectat cu coronavirus și acum este timpul să se bucure de sărbătorile de iarnă. Vedeta așteaptă acum să bea o țuică fiartă, sperând totodată că are anticorpi pentru Covid-19.

Citește și: Caz incredibil în aeroport. O familie a fost dată jos din avion din cauză ca a refuzat să-i pună mască fetiţei de 2 ani

Mai mult decât atât, actorul a precizat că abia așteaptă să meargă la un concert live, unde să se poată distreze. Prin intermediul postării, Mihai Bobonete le urează mult sănătate tuturor.

Mihai Bobenete: „Gata domnule, am izbăvit și cu Covidele ăsta, sunt negativ deja, sper că am și anticorpi, iar pe această cale o să beau o țuică fiartă, căci de brăduț s-au ocupat fetele. Moșul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adică XXXL ca să fluture klumea când sar ca nebunul la primul concert live. Multă sănătate vă doresc tuturor!”, a scris Mihai Bobonete pe Facebook, în dreptul unei imagini alături de bradul de Crăciun.

Actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano

Las Fierbinţi este unul dintre cele mai apreciate seriale televiziate din România. Cu prilejiul Zilei Naţionale, regizorul a pregătit un episod special, care îi va ţine cu sufletul la pe telespectatori. Puţini ştiu însă că actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Astfel, în ultima vreme, protagoniştii serialului nu mai aveau voie să filmeze decât în faţa clădirii din cauza regulilor stricte impuse de autorităţi.

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a spus patronul barului, pentru Click.

Deşi temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute, pe terasă şi în faţa barului era plin de oameni veniţi din Bacău, Vâlcea sau Bucureşti, după numerele de la maşini.

 

 

 


loading...
Partenerii noștri