Caz incredibil în aeroport. O familie a fost dată jos din avion din cauză ca a refuzat să-i pună mască fetiţei de 2 ani

O familie de americani care s-a îmbarcat într-un avion al companiei United, cu destinaţia New Jersey, a fost dată jos din aeronavă iar acum riscă să aibă interdicţie de a mai zbura vreodată cu această companie, după ce a refuzat să-i pună mască mezinei familiei, în vârstă de 2 ani.

14 dec. 2020, 10:49
Caz incredibil în aeroport. O familie a fost dată jos din avion din cauză ca a refuzat să-i pună mască fetiţei de 2 ani

Eliz Orban a a distribuit pe Instagram un clip în care plânge şi spune că tocmai ce a fost dată jos din avion, împreună cu soțul și fiica ei, Edeline. „Doar ce am fost scoşi afară din aeronavă, deoarece copilul nostru de doi ani nu și-a pus masca„, spune Orban, care zbura împreună cu familia ei din Colorado către Newark, New Jersey.

Iar acum avem interdicţie pentru totdeauna să mai zburăm cu United Airlines, pentru că un copil de doi ani nu și-a pus masca”, susţine mama fetiţei. Totuşi, compania aeriană a declarat pentru DailyMail.com că părinților și fiicei lor în vârstă de doi ani nu li se va interzice să zboare cu United Airlines pe viitor.

Citeşte şi Cum decurg călătoriile cu avionul pe timp de pandemie de coronavirus

Clipul șocant de pe Instagram arată momentul în care personalul companiei aeriene scoate familia din aeronavă, chiar dacă Eliz Orban și soțul ei încearcă să pună masca pe fața fetiţei lor. Micuţa Edeline este vizibil supărată și refuzând să îşi pună masca. Cuplul a încercat să explice personalului navigant că fiica nu poate fi forţată să îşi pună masca, fiindcă plânge, însă explicaţiile nu au avut efect.

În doar două zile, clipul cu familia dată jos din avion a adunat aproape 6 milioane de vizualizări pe Instagram.

Centrul American pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) afirmă că părinții ar trebui să-și ajute copiii „dacă au vârsta de 2 ani sau mai mult, să poarte corect o mască atunci când sunt în public”.