Mihai Bobonete desfiinţează şcoala românească: „E o bătaie de joc! Nici lui Nicuşor Dan nu i-a folosit, e praf”

Mihai Bobonete a făcut afirmaţii controversate în cadrul unei emisiuni online moderate de Amalia Enache. Actorul a desfiinţat şcoala românească, argumentând că informaţiile învăţate de cei mici sunt inutile şi nu îi ajută la nimic în viaţă.

29 dec. 2021, 10:43
Mihai Bobonete desfiinţează şcoala românească: „E o bătaie de joc! Nici lui Nicuşor Dan nu i-a folosit, e praf”

Mihai Bobonete a mărturisit că nu l-a ajutat la nimic ceea ce a învăţat în liceu şi a transmis că şcoala românească e o „bătaie de joc”.

„Eu am crezut că la stat se face prea multă şcoală şi am zis că n-are nevoie copilul meu de atâta şcoală. Nu mai pot cu chimia şi fizica şi tot ce am învăţat în liceul ăla. Niciodată în viaţa mea nu mi-a trebuit. Ca să nu mai spun pe integrale duble, triple, multiple şi matrice. Cui i-a trebuit vreodată în viaţa asta să fie rezolvarea lui radical din 465. Nu-ţi trebuie nicăieri fagurii ăia de la chimie”.

Amalia Enache: Poate lui Nicuşor Dan cu matematica că înţeleg că e olimpic.

Mihai Bobonete: Nici lui Nicuşor Dan. Că uite, e praf. Lasă-mă şi cu Nicuşor că e praf. Când îl vă pe creţul ăsta… mă abţin. Şcoala noastră e foarte greşită pentru că îi învaţă pe copiii noştri lucruri pe care nu o să le poată folosi niciodată. E pierdere de timp, de energie şi de tot. E o bătaie de joc!

Mihai Bobonete, vehement: „Pentru ce a făcut la mineriade eu nu l-aş băga pe Ion Iliescu în cărţile de istorie” 

În ultima ediţie a podcastului său, intitulat DA BRAVO!, actorul şi comediantul stand up Mihai Bobonete l-a avut invitat pe colegul şi prietenul său Toma Cuzin, cu care joacă împreună în Las Fierbinţi, cel mai îndrăgit serial românesc de comedie.

Având în vedere că Toma Cuzin este de loc din zona Văii Jiului, dicuţia dintre el şi Mihai Bobonete a ajuns, inevitabil, şi la subiectul minerilor şi al mineriadelor, în care un rol determinant l-a avut Ion Iliescu, preşedintele României la acea vreme.

„Acum, cu riscul de a-mi lua un val de hate, vreau să-ţi spun că mineriadele sunt motivul pentru care, după moartea lui Ion Iliescu, eu nici nu l-aş trece în cărţile de istorie. Nu e politică, n-are legătură, vorbesc de istorie. Când o muri, a murit şi aia e. Pentru că, acum spun şi eu ce am mai auzit inclusiv de la prieteni care au fost acolo, cum e Bogdan Naumovici, unii dintre mineri or fi fost ei încântaţi de arhitectură, dar alţii…”, a spus Mihai Bobonete în podcastul DA BRAVO!.

Citeşte şi Mihai Bobonete, despre cel mai emoționant moment din meseria de actor: „Aproape că te doboară din pantofi, iar dacă ești om, uiți ce să mai spui și plângi ca prostul”

Citeşte şi


loading...
Partenerii noștri