Mihai Bobonete, despre cea mai penibilă întâmplare din viața sa. Ce a pățit actorul, după ce a băut fără măsură: ”Doamne! Mă îngălbenisem”

Mihai Bobonete nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai renumiți comedianți din România, dar și un actor desăvârșit. Ca fiecare om, și acesta a trecut prin momente penibile la viața sa. Află în articol toate detaliile.

26 dec. 2023, 15:34
Mihai Bobonete, despre cea mai penibilă întâmplare din viața sa. Ce a pățit actorul, după ce a băut fără măsură: ”Doamne! Mă îngălbenisem”

”Bobiță” din serialul românesc ”Las Fierbinți” a avut parte de un moment foarte penibil, de care își aduce aminte destul de des.

Citește și Mihai Bobonete, prins în mijlocul violențelor din Dublin. Anunțul îngrijorător al actorului: „Am stat închiși, mascații nu ne-au lăsat să ieșim. În stradă se aud bubuituri”

După ce a băut prea mult alcool, Mihai Bobonete a avut parte de o întâmplare penibilă.

Interpretul lui Bobiță din Las Fierbinți a trăit un moment foarte neplăcut acum ceva timp, după ce a băut fără măsură.

Atunci, actorul era la mare, în Constanța. Anii au trecut, iar acum, Bobonete se amuză pe seama acelei întâmplări, deși a trăit o adevărată rușine.

Cu o seară înainte de a avea o întâlnire importantă la Constanța, actorul a consumat mult alcool.

„Am băut într-o cantitate industrială și am plecat a doua zi. Am stat în spate până la Constanța, unde aveam întâlnire cu niște ștabi și ne-am pus la o masă”, a fost introducerea povestirii lui Bobonete.

”A fost horror”

După ce a băut fără oprire, iar băutura consumată facilita digestia, Mihai Bobonete a început să aibă probleme grave cu stomacul.

În acel moment, actorul a trecut printr-o întâmplare din cauza căreia s-a simțit extrem de rușinat, mai ales că era cu mai multe persoane la masă și a fost nevoit să se ridice cu tot cu pernele de pe scaun, ca să se poată acoperi.

„Eu mă îngălbenisem, consumam foarte mult alcool, nu știam că băutura asta este și digestivă. Efectiv făcusem pe mine la masă cu ăia și îți e rău. Poți să mori, efectiv se scurge viața din tine și combinat cu stres, era nenorocire. Doamne! A fost horror.

În momentele alea de șoc și groază, te gândești ce poți să faci, cum poți să ieși din situație, eram la o masă cu 12 persoane”, a mai povestit actorul în cadrul podcast-ului moderat de Horia Brenciu.

Norocul actorului a fost că era și Cătălin Neamțu, actor, dar și prieten al lui Bobonete. Acesta a încercat să-l salveze din această situație penibilă, ba chiar le spunea curioșilor să se uite în altă parte.

Citește și Bobiță își ia adio de la Giani și Celentano din Las Fierbinți. Mihai Bobonete are planuri mari: „E vorba de reorientare profesională”

În cele din urmă, Cătălin Neamțu și-a dus prietenul la Capitală. În același timp, l-a sfătuit să evite privirile curioase ale celor care se uitau la el.

„Neamțu era lângă mine și am stat până au plecat oamenii ăia care nu voiau să plece. Am traversat toată grădina de vară printre oameni cu pernele lipite și Neamțu deja nu mai era prietenul meu și le zicea: ”Dar uită-te în altă parte” ălora. Și m-au cărat până la București în spate în mașină”, a mai spus Bobiță din Las Fierbinți.