Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ. A vrut să se despartă de soţia lui: „Am ratat criza de 40 de ani”

Mihai Bobonete a făcut dezvăluiri despre divorţ. Actorul a întâlnit-o pe soția sa la cantina internatului liceului Mihai Viteazu din Slobozia și spune că a fost dragoste la prima vedere. Mai mult, nu ar mai fi reușit să fie cine este azi, dacă soția lui nu era lângă el.

25 oct. 2022, 14:31
Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ. A vrut să se despartă de soţia lui: „Am ratat criza de 40 de ani”
Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ. Actorul s-a trezit într-o dimineaţă şi i-a spus soţiei sale că vrea să divorţeze, deși erau în plină pandemie. Ea a gustat gluma și i-a zis că nu are unde să bage actele pentru că era lockdown.

Citeşte şi: Mihai Bobonete, la un pas de pușcărie din cauza unei glume la un show de stand-up. Ce a putut actorul să spună

Mihai Bobonete, dezvăluiri despre divorţ

Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?„, a mărturisit Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast.

Mihai Bobonete merge la psiholog

Celebrul actor consideră că mersul la terapeut este la fel de important ca şi alimentaţia sau sportul. Laura este femeia care îl ajută să treacă peste fricile sale şi îl consiliază de ceva vreme. „Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, mărturiseşte  Mihai Bobonete.