Mihai Bobonete este în doliu! Şi-a pierdut prietenul care l-a sprijinit cel mai mult. „Unul dintre cei mai deştepţi oameni”

Mihai Bobonete este chinuit de durere, după a murit una dintre cele mai dragi persoane din viaţa sa. Este vorba despre chitaristul Andrei Cristian Vlad, "Motanu" pentru prieteni, care i-a fost sprijin peste 20 de ani.

05 iun. 2022, 18:24
Mihai Bobonete este în doliu! Şi-a pierdut prietenul care l-a sprijinit cel mai mult. „Unul dintre cei mai deştepţi oameni”

Mihai Bobonete a transmis un mesaj, în semn de omagiu, pentru cel care i-a fost un prieten drag.

„Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin când bănănăiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani şi a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai deştepti oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vieţii mele.

Motanu avea umor, cânta dumnezeieşte la chitară, ştia istorie de dădea pe afară.”, a scris Mihai Bobonete, pe Instagram.

Citeşte şi: Mihai Bobonete i-a dezvăluit identitatea lui Carla’s Dreams? Dialogul savuros dintre cei doi: „Să începem direct”

Actorul a ţinut să le povestească fanilor săi despre un moment pe care l-a trăit alături de regretatul său amic. Mihai Bobonete și Motanu, așa cum îi spuneau apropiaţii, l-au calmat pe un alt prieten, care era speriat că ar fi văzut fantome.

„Într-o seară, la Măgura, pentru că eram mai mulţi decât ţinea casa, eu şi Motanu am dormit pe prispă. Ploua frumos şi picaturile care se loveau de marginea gărduleţului ce delimita prispa, se spărgeau şi ne umezeau mutrele noastre şi ochi noştri închişi.

Motanu tot turuia o legendă despre Ghica, asasinat şi alte alea… deodată am auzit strigate prin ploaia nopţii şi la câteva secunde îl vedem pe Cristi Horia (Vioară) ieşind din căsuţa din valea şi tremurând pe motiv că văzuse o fantomă la capul patului, care fantomă avea un opaiț şi îi zâmbea periculos.

L-am calmat, am râs, am mai băut ceva şi ne-am culcat liniştiţi, dar înainte să adormim eu i-am zis lui Motanu:

-Ba ce tâmpit e Vioară, cum dreacu să vezi fantome în întuneric, mă, nene?
-E bine, bă, Bobo…
-E bine, Motane? Ce draci, e bine!
-E bine, ba, Bobo, căci eu cred că proştii văd în întuneric doar beznă, iar deşteptii sau oamenii care au ceva în cap, vor vedea tot timpul ceva în întuneric…

Motane, să nu te superi că doar asta mi-a venit acum…

Drum lin şi să le zdrăngăni şi ălora chitara ta electrică până li s-or ridica penele pe aripi!!!”, a mai scris Mihai Bobonete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Cine este „Motanu”, prietenul lui Mihai Bobonete, care s-a stins din viaţă. Dezvăluirile făcute de Mihai Mărgineanu

După ce Mihai Bobonete și-a exprimat durerea, și Mihai Mărgineanu a transmis un mesaj. Artistul a dezvăluit că regretatul Andrei Cristian Vlad a fost un chitarist excepțional, extrem de priceput la rock și blues.

„Motanu’ pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară.

Chitaristul care a făcut ca rock-ul si blues-ul sa intre pe aceiași ușă cu muzica noastră!

Prietenii știu cine a fost si ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi”, a transmis Mihai Mărgineanu.

Citeşte şi: Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. „Soția care face poza este tot aia de când erai sărac!”