Mihai Bobonete este în doliu, anunţ trist pe Facebook: „Singura mea rudă de sânge”

Mihai Bobonete este în doliu. Îndrăgitul actor a făcut publică luni seară, 23 octombrie 2023, stingerea din viață a singurei sale rude de sânge care mai trăia. Este vorba despre o verișoară de-a lui, pe nume Andreea Gheorghe, de profesie cadru didactic.

24 oct. 2023, 07:50
Mihai Bobonete este în doliu, anunţ trist pe Facebook: „Singura mea rudă de sânge”

Mihai Bobonete este în doliu, după ce verișoara sa s-a stins din viaţă.  Actorul a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele sale de socializare: „Nu am știut să prețuiesc cu adevărat”.

Mihai Bobonete a făcut anunțul trist în mediul online, acolo unde a postat un mesaj emoționant în memoria rudei sale. Actorul și-a amintit de momentele petrecute împreună atunci când erau doar doi copii și își petreceau verile împreună.

Mai mult decât atât, comediantul a mai adăugat și faptul că nu a știut să prețuiască toate aceste momente minunate atunci când a trebuit, iar acum verișoara sa s-a ridicat la Ceruri. De asemenea, a fost singura rudă care se pare că i-a prezis viitorul și a știut că va deveni un actor de succes, lucru care ulterior s-a și dovedit a fi adevărat. A avut încredere în el că va avea un parcurs profesional demn de invidiat în domeniu actoriei.

Mihai Bobonete, probleme grave de sănătate. Mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica”
„Culegeam struguri din vița de vie care avea doi butași și se întindea în bolta până spre curtea lui nea Toni a lui Tanti Luci a lui Mărioara a lui Gogu, și râdeam și împărțeam o farfurie cu două ouă ochiuri prăjite bine de bunică-mea și mâncam o salată de roșii cu ceapă care lăsa zeama zeilor pe fundul farfuriei…râdeam și îmi zicea întruna că sunt nărod și că o să mă fac actor că prea mint lumea și fac fețe peste fețe…avea dreptate.
Tot timpul ăsta, în ochii ei se vedea dorul de tata…

Nu am stiut să prețuiesc cu adevărat această relație și m-am lăsat pradă prejudecăților…
Acum îmi pare rău!
Singura mea rudă de sânge a plecat într-o lume mai bună, verișoara mea, unica, Andreea Gheorghe a plecat spre tatăl ei, spre Gogu și spre bunica mea iubită, Mia.
Dumnezeu să o ierte și să aibă grija de sufletul ei bun!
Drum bun, vara-mea!”, este mesajul sfâșietor postat de Mihai Bobonete pe Facebook.

Bobiță își ia adio de la Giani și Celentano din Las Fierbinți. Mihai Bobonete are planuri mari: „E vorba de reorientare profesională”
Verișoara lui Mihai Bobonete era angajată pe post de profesoară la Școala Gimnazială Specială Sf. Mina din Craiova. Conducerea instituției de învățământ a publicat pe rețelele sociale un mesaj în care deplânge stingerea din viață a regretatei Andreea Gheorghe. „Cu sufletele pline de durere, aducem astăzi un ultim omagiu colegei noastre, profesor Andreea Gheorghe, o persoană deosebită, plină de empatie și dăruire, mereu implicată în viața școlii. Nu vom uita niciodată veselia și optimismul tău! Rămas bun, Andreea!”.