Mihai Bobonete i-a dezvăluit identitatea lui Carla’s Dreams? Dialogul savuros dintre cei doi: „Să începem direct”

Mihai Bobonete i-a dezvăluit identitatea lui Carla's Dreams? Identitatea artistului este încă una misterioasă, deşi au fost făcute publice imagini cu presupusa lui faţă, nu a confirmat niciodată că a fost vorba despre el.

24 mai 2022, 08:30
Mihai Bobonete i-a dezvăluit identitatea lui Carla’s Dreams? Dialogul savuros dintre cei doi: „Să începem direct”
Mihai Bobonete i-a dezvăluit identitatea lui Carla's Dreams?

Mihai Bobonete i-a dezvăluit identitatea lui Carla’s Dreams? În urmă cu câteva zile, cântăreţul a fost invitat în podcastul lui Bobonete și a vorbit și despre acest aspect.

Încă din primele momente, actorul a luat pe toată lumea prin surprindere şi i-a spus pe nume lui Carla’s Dreams, iar pentru câteva momente toată lumea a avut un adevărat șoc. Ei bine, acesta nu i-a dezvăluit, de fapt, identitatea artistului, ci doar a făcut o glumă.

Mihai Bobonete i-a dezvăluit identitatea lui Carla’s Dreams?

Mihai Bobonete: Să începem direct. Bine ați venit, domnule Tudor Gheorghe. Eu nu știu cine e, că nu știu cine e, aia e.

Carla’s Dreams: Am o bucată de Tudor și o bucată de Gheorghe sigur. O bucată de Petru, un pic de Mihai, o bucată de Elena.

Mihai Bobonete: Eu zic în felul următor, să le zicem oamenilor cine ești. Eu cred că ești Tudor Gheorghe.

Se pare că artistul nu mai intenționează să urce pentru mult timp pe scenă, ci vrea să rămână în industria muzicală, dar să ajute alți tineri talentați să ajungă faimoși. Ba chiar spune că peste 10 ani ar vrea să poată renunța definitiv la machiaj.

Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”,  a declarat Carla’s Dreams în urmă cu ceva timp la un post de radio.

Citeşte şi: Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. „Soția care face poza este tot aia de când erai sărac!”

Declaraţiile lui Carla’s Dreams despre preşedintele Ucrainei

Volodîmîr Oleksandrovici Zelenski este președintele Ucrainei, fost comediant, scenarist, producător de filme și politician. La un moment dat, șeful statului chiar a jucat rolul unui președinte care apară țara de invazia armatelor rusești.

În 2019, după ce Zelenski a fost ales preşedinte al Ucrainei, Carla’s Dreams i-a luat apărarea şi spunea despre el că este un manager foarte bun și un bărbat extrem de sofisticat.

El nu este comediant, nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta că un comediant a devenit Președinte. Nu. El este jurist ca și formare, asta e unu.

Doi, este producător de film și de conținut video. El a făcut timp de aproape 20 de ani, sau ultimii 10 cel puțin, revelioane, filme. Este și regizor, și scenarist, este și scriitor, este și actor, da, de comedie.

El singur și-a creat compania. Este un manager foarte bun, hai să nu-l mai numim comediant și să-l numim Domnul Președinte. Nu e atât de simplu, el e un bărbat sofisticat, cu foarte multă ambiție și este un om cinstit”, declara, la acea vreme, Carla’s Dreams.