Mihai Bobonete, în depresie după ce hoţii i-au spart casa: „Fac terapie și îmi este bine”

Mihai Bobonete a intrat în depresie după ce hoţii i-au spart casa. Actorul a avut parte de un episod tulburător, în urmă cu câțiva ani, când locuinţa i-a fost spartă de răufăcători. După acea întâmplare, a suferit foarte mult.

18 mart. 2022, 12:24
Mihai Bobonete, în depresie după ce hoţii i-au spart casa: „Fac terapie și îmi este bine”
Mihai Bobonete, în depresie după ce hoţii i-au spart casa

Mihai Bobonete, în depresie după ce hoţii i-au spart casa. Juratul de la Românii au talent spune că aceștia nu au reușit să fure mare lucru, însă incidentul l-a afectat destul de mult, psihologic. A căzut într-o depresie și a început să facă terapie.

Citeşte şi: Mihai Bobonete, dezvăluiri uluitoare despre boala pe care a ținut-o ascunsă în ultimii ani! “Eu nu mai am voie să beau”

Mihai Bobonete, în depresie după ce hoţii i-au spart casa

Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa.

Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală, a fost o spargere la pont, iar noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme. Pesemne că și hoții au fost dezamăgiți, dacă mi-au luat chitara bas și pușca cu dopuri a lui Octav. Eu nu dețin lucruri cu valoare materială mare, iar banii nu stau niciodată mai mult de câteva ore la noi în casă, are grijă soția să plece repede de unde vin. (râde)„, a declarat Mihai Bobonete, pentru Viva.ro.