Mihai Bobonete, dezvăluiri uluitoare despre boala pe care a ținut-o ascunsă în ultimii ani! “Eu nu mai am voie să beau”

Mihai Bobonete a făcut mărturisiri uluitoare. Îndrăgitul actor din serialul “Las Fierbinți” a dezvăluit că suferă de o boală de câțiva ani.

14 mart. 2022, 17:25
Mihai Bobonete, dezvăluiri uluitoare despre boala pe care a ținut-o ascunsă în ultimii ani! “Eu nu mai am voie să beau”

În ciuda faptului că are succes pe plan profesional, actorul din „Las Fierbinți” ascunde o afecțiune de mai mulți ani. Anii de muncă și stres și-au spus cuvântul, iar Mihai Bobonete se confruntă cu probleme de sănătate.

În emisiunea de la Românii au talent, Mihai  le-a spus colegilor din juriu că ține regim. Acesta suferă de o boală pe care a ținut-o ascunsă mulți ani.

CITEȘTE ȘI: Mihai Bobonete desfiinţează şcoala românească: „E o bătaie de joc! Nici lui Nicuşor Dan nu i-a folosit, e praf”

Atunci când Smiley și Pavel Bartoș au vrut să îi ofere un cocktail actorului, acesta le-a spus că nu mai consumă alcool. Mihai Bobonete a mărturisit că suferă de steatoză. „Da. Unu la mână. Și doi la mână, am și steatoză, adică mi-a crescut ficatul de la grăsime, deci eu nu beau. „, le-a spus actorul celor doi prezentatori.

Mihai Bobonete îl ironizează pe Klaus Iohannis pentru reacţia legată de criza din Ucraina

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Mihai Bobonete, la un pas de moarte: „I-am dat ditamai palma să se trezească”

Mihai Bobonete îl ironizează pe Klaus Iohannis pentru reacţia legată de criza din Ucraina. Actorul de comedie a postat un comentariu ironic chiar pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis!

„Bravo, Boss! Acum să-l vedem ce face… Hmmm… parcă-l aud: не то, чтобы я не того человека расстроил… я вам про стариков „тупых нахуй землю” (Nu că aș fi supărat pe cine nu trebuie… Vorbesc despre bătrâni, „prostul pământului” – n. r.)”, a scris  Mihai Bobonete într-un comentariu la postarea publicată pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis.

„România condamnă cu fermitate recunoașterea de către Federația Rusă a „independenței” autoproclamatelor republici separatiste din Donețk și Luhansk, părți componente ale Ucrainei. Acest act reprezintă o încălcare flagrantă a dreptului internațional, a suveranității și integrității teritoriale ale Ucrainei. Rusia încalcă obligațiile care îi revin în calitate de semnatar al Acordurilor de la Minsk și amenință, prin acțiunile sale, pacea și securitatea globale. România își reafirmă susținerea puternică pentru suveranitatea și integritatea teritorială ale Ucrainei și va acționa în coordonare cu partenerii și aliații săi pentru aplicarea măsurilor de răspuns potrivite. Comunitatea internațională trebuie să sancționeze ferm, imediat și fără echivoc această decizie lipsită de responsabilitate a Rusiei!”, a transmis, Klaus Iohannis.