Mihai Bobonete merge la psiholog. Actorul este la un pas de divorţ? „Povestea mea se va sfârși mai devreme”

Mihai Bobonete merge la psiholog. Toată lumea îl ştie vesel şi mereu pus pe şotii, însă, actorul se confruntă cu probleme pe care le ţine sub control cu ajutorul terapeutului. Cea mai mare frică este să nu-şi piardă soţia şi să rămână singur.

12 sept. 2022, 08:59
Mihai Bobonete merge la psiholog. Actorul este la un pas de divorţ? „Povestea mea se va sfârși mai devreme”
Mihai Bobonete merge la psiholog

Mihai Bobonete merge la psiholog. Celebrul actor consideră că mersul la terapeut este la fel de important ca şi alimentaţia sau sportul. Laura este femeia care îl ajută să treacă peste fricile sale şi îl consiliază de ceva vreme.

Citeşte şi: Mihai Bobonete, la un pas de pușcărie din cauza unei glume la un show de stand-up. Ce a putut actorul să spună

Mihai Bobonete merge la psiholog

Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, mărturiseşte  Mihai Bobonete, pentru Fanatik.ro.

Actorul a mai povestit că a întâlnit-o pe soția sa la cantina internatului liceului Mihai Viteazu din Slobozia și că a fost dragoste la prima vedere. Mihai Bobonete a mai spus că nu ar mai fi reușit să fie cine este azi, dacă soția lui nu era lângă el.

Pe Cătă am cunoscut-o într-o seară la cantina internatului liceului ‘Mihai Viteazul din Slobozia. Era ceva discotecă sau petrecere și de când am văzut-o a fost dragoste la prima vedere. Când mă gândesc acum la Cătălina îmi vine în cap cuvântul Împlinire’. Fără ea, alături de mine de aproape 30 de ani, nu aș fi reușit să fiu eu cel de azi și nici să am ce am sau să mă bucur de toate astea. (….)

Nu cred că există o rețetă a căsniciei fericite și nici nu există un șablon pe care să îl aplici când vine vorba de creșterea propriilor copii. E așa o treabă naturală pe care o ai în vene și se ajustează pe parcurs. Căsnicia de lungă durată nu poate exista fără înțelegere, iubire, spațiu individual și acceptarea părerilor personale”, a mai spus Mihai Bobonete.