Mihai Bobonete sărbătoreşte 25 de ani de relaţie. Mesajul emoţionant transmis soţiei: „Ești unica și singura mea dragoste adevărată”

Mihai Bobonete sărbătoreşte 25 de ani de relaţie alături de Cătălina, cu care are doi copii frumoşi. Bobiţă din Las Fierbinţi este extrem de fericit şi se declară binecuvântat de familia pe care o are. Actorul i-a transmis un mesaj emoţionant soţiei sale.

25 mai 2021, 11:21
Mihai Bobonete sărbătoreşte 25 de ani de relaţie. Mesajul emoţionant transmis soţiei: „Ești unica și singura mea dragoste adevărată”
Mihai Bobonete sărbătoreşte 25 de ani de relaţie

Mihai Bobonete sărbătoreşte 25 de ani de relaţie, iar acest moment special a fost împărtășit cu prietenii virtuali de pe rețelele sociale.

Acum după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta”, a scris actorul pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CPPxbN5tAci/

Mihai Bobonete sărbătoreşte 25 de ani de relaţie

Prietenii și admiratorii săi i-au transmis mesaje de felicitare.„Să-ți trăiască franțuzoiaca! La mulți ani!”, i-a scris Răzvan Fodor. Gânduri bune i-a transmis și Amalia Năstase.

Cătălina și Mihai Bobonete s-au căsătorit civil în 2003, iar nunta au făcut-o în 2017, la Vama Veche. Împreună au doi copii: Octavian (11 ani) și Maria (5 ani).

Citeşte şi: Mihai Bobonete, motivul-şoc pentru care nu mai intră în restaurantul lui Dani Oţil. „Foarte urât m-am simţit!” VIDEO

Mihai Bobonete, despre cel mai penibil moment prin care a trecut

Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment prin care a trecut de când este persoană publică. Întâmplările amuzante nu au loc doar în serialul Las Fierbinţi, unde joacă rolul Bobiţă, ci şi în viaţa reală.

În podcastul „Da Bravo!”, în care îl avea invitat pe Răzvan Fodor, a povestit un moment extrem de amuzant şi ruşinos pentru actor, la acea vreme.

Eram cu fratele Cătălin Ciurlău, am ieșit afară să fumăm o țigară și la un moment dat, lângă o mașină albă, am văzut patru cu aparatele, făceau poze unul peste altul. Nu se mai opreau”, şi-a început povestea Bobonete.

Enervat de insitența paparazzilor, actorul a mers la ei și…i-a certat: “Salut, băieții! Stau și eu cu un prieten, chiar așa în sufletul omului? Înțeleg, faceți o poză! Dar stați toți patru călare unul peste altul?! Se mai uită și oamenii de pe stradă! Nu pot să stau liniștit cu un prieten?!”.

Unul dintre fotografi a dat replica: „Domnu’ Bobonete, acum v-am recunoscut!”. Actorul a crezut că e luat peste picior și s-a supărat: „Vrăjeală de-asta aveam când vindeam pește la șosea.

Domnu’ Bobonete, calmați-vă puțin, deasupra e un salon de coafură și e doamna Andreea Marin, e venită cu mașina lui Bănică, îi făceam poze dânsei.”, a fost răspunsul unui alt fotograf, scrie Protv.ro.


loading...