Mihai Bobonete și-a ales baba din acest an. Este vorba despre o bombă sexy

Primăvara a început, iar comediantul Mihai Bobonete și-a ales și baba din acest an. Actorul a pus ochii pe Monica Bellucci, însă nu a uitat și de românca Mădălina Ghenea.

01 mart. 2021, 16:08
Mihai Bobonete și-a ales baba din acest an. Este vorba despre o bombă sexy

Mihai Bobonete și-a ales baba din acest an. Actorul i-a declarat iubire veșnică actriței de 56 de ani, care îi înmoaie picioarele dintr-o fotografie. Comediantul i-a transmis un mesaj și fotomodelului Mădălina Ghenea, căreia i-a scris că va prelua ștafeta imediat ce va crește mai mare.

„Baba Mea again…and again forever! @monicabellucciofficiel. Scuze @officialmadalinaghenea, dar încă nu te încadrezi dar promit că peste 20 de ani, cu tine încep postarea!”, a scris comediantul.

Citește și: Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi, după ce aceasta a declarat că vedeta nu a fost bătută: „Am înregistrări! Nu va putea minți!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Citește și: Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după ce a fost surprinsă în tandreţuri cu un bărbat misterios: „Sunt un om vindecat. Îmi place să iubesc și să ofer iubire”

Mihai Bobonete și-a ales baba din acest an

Prietenii și admiratorii lui Mihai Bobonete au comentat postarea acestuia și s-au întrecut în mesaje amuzante:  „Am auzit că postează și Monica poză cu Bobonete și zice Știucu meu, now and mereu” sau „Eu zic că se încadrează bine românca noastră, chiar dacă îmi vine să mă apuc de fumat”, a comentat alt admirator.

Cum îţi alegi „baba”. Ce spune despre tine „baba” aleasă

Tradiţia „babelor” este una veche de când lumea, însă multe femei o respectă cu sfinţenie până în ziua de azi. „Babele” trebuie alese în perioada 1-9 martie şi ele descriu felul de a fi al celei care îşi alege baba într-o anumită zi, însă, totodată, vorbesc şi despre starea sufletească şi dispoziţia care o vor însoţi tot anul.

Perioada 1-9 martie este cunoscută în popor sub denumirea de “Zilele Babelor” și face referire la venirea primăverii și Mărţişor. Babele, simbolizate de Baba Dochia, reprezintă, de fapt, ultima luptă care se dă între iarnă şi primăvară. După moartea Babei Dochia, simbol al anotimpului rece, zilele însorite iau locul celor mohorâte.


loading...