Mihai Bobonete şi-a serbat nepoata. Anna are 22 de ani şi a atras atenţia tuturor: „Acum 22 de ani eram tot beat”

Mihai Bobonete şi-a serbat nepoata. Actorul a stârnit curiozitatea fanilor după ce a apărut într-o fotografie alături de o tânără. Urarea pe care i-a făcut-o nepoatei sale este una inedită, fiind apreciată de mii de internauţi.

14 dec. 2021, 19:25
Mihai Bobonete şi-a serbat nepoata. Anna are 22 de ani şi a atras atenţia tuturor: „Acum 22 de ani eram tot beat”
Mihai Bobonete şi-a serbat nepoata.

Mihai Bobonete şi-a serbat nepoata. Anna a împlinit 22 de ani şi este studentă la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine, din cadrul Academiei de Studii Economice.

Citeşte şi: Mihai Bobonete, vehement: „Pentru ce a făcut la mineriade eu nu l-aş băga pe Ion Iliescu în cărţile de istorie” VIDEO

Mihai Bobonete şi-a serbat nepoata

Actorul din „Las Fierbinți” a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că atunci când ea a venit pe lume el era beat de bucurie. „Acum 22 de ani eram tot beat, dar ea era în maternitate! La mulți ani, nepoată”, a scris comediantul.

În replică, Anna l-a provocat să repete isprava, de dragul ei și al zilei sale de naștere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Postarea lui Mihai Bobonete a ajuns la inimile admiratorilor săi, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa Annei. „Sănătate multă nepoatei….am aruncat o privire 2, 3 la profilul ei…Și îmi doresc să mă fi născut mama băiat… numa bine/La mulți ani sănătoși și la fel de zâmbitoare! ”, sunt două dintre mesajele primite.

Mihai Bobonete, despre  meseria de actor

Au trecut deja 20 de ani de când Mihai Bobonete (41 de ani) a apărut pentru prima dată la tv. De atunci, actorul a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de televiziune.

Totuși, înainte să devină actor, Mihai Bobonete a cochetat cu muzica. A fost DJ la Căminul Cultural o perioadă, iar apoi s-a înscris la Facultatea de Electronică.

Studentul din mine nu a existat niciodată sau, cum ar veni, s-a născut mort oricum. Eu am fost un elev olimpic la matematică în şcoala generală, dar de prin a VII-a am început să dezvolt un fel de „Venom“ care nu a mai preferat niciodată şcoala în faţa distracţiei şi asta s-a transmis şi în studentul din mine, mai târziu”, a povestit Bobonete.

Nu a durat mult până a realizat că viața pe care și-o imaginează arată cu totul altfel, așa că a dat la facultate la Actorie. „Octavian Strunilă m-a adus la Facultatea de Actorie şi Vlad Rădescu m-a trimis la Cafe Deko, unde m-a preluat Dan Chişu şi asta a fost”.


loading...
Partenerii noștri