Mihai Chirica, accident grav la Iaşi după ce şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar FOTO şi VIDEO

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a avut accident, sâmbătă seara, într-o intersecție din oraș. Trei persoane, între care și edilul, au fost duse la spital, iar polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat, conform Mediafax.

RomaniaTV.net
07 mart. 2020, 20:44

Primarul Iaşului Mihai Chirica a fost implicat sâmbătă noapte într-un grav accident rutier în intersecţia de la Moara de Foc.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs într-o intersecție din orașul Iași, unde mașina primarului Mihai Chirica a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Șoferul mașii implicate în accidentul cu primarul și o femeei, precum și Mihai Chirica au primit îngrijiri medicale și au fost duși la spital cu echipaje SMURD.

„A spus că eu am trecut pe roșu, el era pe verde și m-a luat. Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roșu”, a spus șoferul implicat în accidentul cu primarul Chirica.

Polițiștii rutieri sunt la locul accidentului și urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul rutier.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul iar rezultatul a fost negativ.

Scandal uriaş înainte de alegerile locale. Marius Bodea, liderul PNL Iaşi, şi-a dat demisia 

Mihai Chirica va candida din partea PNL la primăria Iaşi, după ce edilul şi-a depus adeziunea la filiala ieşeană a liberalilor. Liderul filialei municipale PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, şi-a anunţat demisia din partid, după decizia Biroului Politic Judeţean privind candidatura primarului Mihai Chirica din partea liberalilor. Liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău şi candidat la Primărie afirmă că înscrierea actualului primar al Iaşiului Mihai Chirica în PNL în perspectiva candidaturii pentru un nou mandat, este o eroare monumentală din partea liberalilor şi că în acest fel PSD va avea doi candidaţi la primăria Iaşi. Primarul Iaşiului Mihai Chirica afirmă că susţinerea candidaturii sale de către PNL îl onorează, dar îl şi motivează, adăugând că există ocazia unică la Iaşi de a colabora pe proiectele importante ale oraşului.

Mihai Chirica a scris pe Facebook, după ce Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a acceptat candidatura sa la primărie din partea liberalilor, că nu a găsit de fiecare dată sprijinul necesar pe plan naţional pentru realizarea proiectelor Iaşiului.

“Sunt convins că trebuie să adunăm toate energiile creatoare la un loc pentru a reuşi aşezarea societăţii româneşti pe calea normalităţii europene. Acesta este motivul pentru care, de mai bine de trei ani, am fost un partener constant al proiectelor preşedintelui României , garantul normalităţii acestei ţări. Am luat act de invitaţia expresă a preşedintelui PNL, Ludovic Orban, şeful Guvernului României, de a fi susţinut drept candidat la Primăria Municipiului Iaşi de către PNL. Acum avem ocazia unică de a putea colabora pentru proiectele Iaşiului într-un mod coerent şi unitar, plecând de la Preşedintele României, trecând prin Parlament şi Guvern, până la nivel de administraţie judeţeană şi locală“, afirmă primarul Mihai Chirica.

Edilul Chirica enumeră câteva dintre proiectele mari ale Iaşiului şi ale Moldovei care trebuie realizate, printre care Autostrada Unirii, şoseaua de centură, extinderea aeroportului, noul stadion, sala polivalentă sau Spitalul Regional de Urgenţă şi adaugă că susţinerea candidaturii sale de către PNL îl onorează şi îl motivează în plus.