Mihai Chirica, despre gafa cu „analfabetismul”: M-aş fi amuzat şi eu dacă nu aş fi fost autorul

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, candidează pentru un nou mandat de edil, de data asta din partea PNL. Chirica și-a depus candidatura luni. Doar că discursul său a făcut înconjurul ţării după gafa cu "analfabetismul". "Se pare că am reușit să aduc ceva zâmbete pe chipurile mult mai multora", a precizat Chirica.

RomaniaTV.net
19 aug. 2020, 12:43
Mihai Chirica, despre gafa cu „analfabetismul”: M-aş fi amuzat şi eu dacă nu aş fi fost autorul

„Luni, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar, pe fondul unei emoții firești, am reușit să scot un „porumbel”…

E evident pentru orice persoană bine intenționată că este o simplă greșeală, însă recunosc faptul că umorul involuntar este suculent și, probabil, m-aș fi amuzat și eu dacă nu aș fi fost autorul.

Încercam, ca și în multe alte ocazii, să atrag atenția asupra importanței sprijinirii educației. Sper ca măcar scopul semnalului de alarmă să fi fost atins, chiar dacă nu prin mijloacele dorite de mine.

În fine, revenind la declarația buclucașă, ziceam atunci și că îmi doresc „să aducem cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor noștri”. Se pare că am reușit să aduc ceva zâmbete pe chipurile mult mai multora.

Sincer, m-am amuzat și eu de propria mea stângăcie!”, a scris Mihai Chirica pe Facebook.

Citeşte şi: Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, gafă de proporţii: „Analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru” – VIDEO