Mihai Cilibiu, PP-DD: Susţinem decizia conducerii centrale de a forma o alianţă cu PSD

Preşedintele PP-DD Dolj, Mihai Cilibiu, a declarat luni, că susţine decizia conducerii centrale a partidului de a forma o alianţă cu PSD, mai ales că la nivelul judeţului a avut o colaborare foarte bună cu liderii social-democraţi locali, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
02 iun. 2014, 14:54
Mihai Cilibiu, PP-DD: Susţinem decizia conducerii centrale de a forma o alianţă cu PSD

‘La nivelul CJ Dolj şi al CL Craiova, PP-DD a susţinut toate proiectele pe care le-a considerat în beneficiul comunităţii. Susţinem aceasta decizie a conducerii centrale a partidului şi suntem de acord cu ea, având în vedere că liderii PSD Dolj sunt persoane cu care poate exista dialog şi comunicare’, a spus preşedintele PP-DD Dolj.

Mihai Cilibiu a mai declarat că aleşii PP-DD în CJ Dolj şi în CL Craiova ‘nu au făcut până acum opoziţie de dragul opoziţiei’. ‘Nu am făcut o opoziţie de dragul opoziţiei. Noi am susţinut majoritatea proiectelor în CJ Dolj şi în CL Craiova, iar acolo unde am avut altă opinie, consilierii noştri au votat fiecare în funcţie de cum au considerat de cuviinţă. Nu am avut până acum o linie trasată la nivelul partidului, dar dacă se va face o alianţă, atunci probabil că lucrurile se vor mai schimba puţin’, a mai afirmat reprezentantul PP-DD.