Mihai Constantinescu, DE URGENŢĂ LA SPITAL. Ce se întâmplă cu artistul în vârstă de 72 de ani

Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital, starea de sănătate a artistului în vârstă de 72 de ani nu este tocmai bună. Acesta a avut astăzi nevoie de intervenția doctorilor și a fost transportat de urgență la un spital din București, unde a fost internat.

29 oct. 2018, 13:07
Mihai Constantinescu, DE URGENŢĂ LA SPITAL. Ce se întâmplă cu artistul în vârstă de 72 de ani

Mihai Constantinescu ieșise în oraș la un restaurant pentru a se relaxa atunci când i s-a făcut rău, scrie viva.ro. Potrivit informațiilor apărute în presă, artistul nu a mai putut să respire, i-a crescut tensiunea și a fost transportat de urgență la un spital din Capitală, acolo unde a rămas și internat.

Citeşte şi „Mihai Constantinescu a murit”, stirea falsă care face înconjurul internetului. Cum a reacţionat artistul. „Sunt bine mersi, sănătos”

Se pare că acum artistul se simte mai bine și s-a speriat îngrozitor după această întâmplare neplăcută. Lui Mihai Constantinescu i s-au făcut mai multe investigații, iar acum starea lui de sănătate este ținută sub control. Medicii i-au acordat primul ajutor artistului, iar acum acesta este în afara oricărui pericol.

Mihai Constantinescu are de 72 de ani, iar în anul 2017 acesta a fost operat pe cord. Intervenția prin care Mihai Constantinescu a trecut în urmă cu un an de zile a durat nu mai puțin de șase ore.