Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator. Artistul este în moarte cerebrală UPDATE

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la spital luni seară, după ce a suferit un stop cardio-respirator acasă. Marţi, artistul a suferit al treilea stop-cardio-respirator. Medicii împreună cu familia lui Mihai Constantinescu decid dacă să-l decupleze sau nu pe artist de la aparate, potrivit România TV. Creierul lui este practic mort şi chiar dacă ar trece peste această cumpănă, artistul ar fi o legumă.

13 mai 2019, 19:25
Mihai Constantinescu a suferit un nou stop cardio-respirator. Artistul este în moarte cerebrală UPDATE

UPDATE: Prognosticul în cazul cântăreţului Mihai Constantinescu este unul rezervat, el aflându-se în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

„Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, a precizat ministrul.

UPDATE: Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat, este resuscitat la această oră, după cel de-al treilea stop cardiorespirator suferit.

UPDATE: Cântăreţul Mihai Constantinescu, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, se află în stare stabilă, după ce luni dimineaţă a suferit un stop cardiorespirator, fiind resuscitat, au declarat marţi, pentru AGERPRES, surse medicale.

Potrivit surselor citate, starea artistului, în vârstă de 73 de ani, este stabilă „în momentul de faţă”.

UPDATE: Celebrul cântăreţ Mihai Constatinescu este acum în stare critică. Artistul a mai făcut un stop cardiac la spital şi este în comă. Mihai Constantinescu este internat la Terapie Intensivă, în spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit unor surse RomaniaTV.net, Mihai Constantinescu se află internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Starea cântăreţului este una deosebit de gravă. Mihai Constantinescu a suferit în total şase stopuri cardiace, fiind resuscitat cu succes de fiecare dată. Din păcate, cântăreţul se află în comă de gradul IV, iar şansele să îşi mai revină sunt extrem de mici – sub 3%.

Acum două luni, cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, îşi anula toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

Citeşte şi: Mihai Constantinescu rămâne în spital. Ce mesaj a transmis artistul şi cât trebuie să mai stea internat

În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Mihai Constantinescu suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În anul 2017, artistul a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.