Mihai Costea riscă o suspendare de DOI ANI din FOTBAL. FC Voluntari l-a dat AFARĂ

Mihai Costea, surprins într-o agenţie de pariuri sportive, va fi chemat în faţa Comisiei de Disciplină, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Miercuri, FC Voluntari l-a exclus din lot pe Mihai Costea.

16 dec. 2015, 15:28
Mihai Costea riscă o suspendare de DOI ANI din FOTBAL. FC Voluntari l-a dat AFARĂ

„Departamentul de Integritate s-a autosesizat, avem o solicitare semnată de secretarul general al federaţiei, care a plecat deja către Comisia de Disciplină. Prin urmare, Mihai Costea trebuie să se prezinte la Comisia de Disciplină, probabil la începutul anului, dacă nu mai au termene la acest final de an”, a declarat Răzvan Burleanu.

Mihai Costea, atacaantul celor de la FC Voluntari, a fost surprins de jurnaliștii de la Libertatea la o casă de pariuri offline. Jucătorul a venit doar cu un cod generat atunci când îți faci biletul pe site.

Atacantul a declarat că fotografia este mai veche de doi ani, numai că a fost trădat de un detaliu din fotografie: numele casei de pariuri. Fortunaexistă pe piața din România de maximum 3 luni!

Fotbaliștii sau antrenorii care pariază riscă o suspendare de doi ani din fotbal, conform art. 60 din Regulamentul Disciplinar.