Mihai Costea şi-a găsit echipă. „Nilă” va juca din nou în Liga 1, după doi ani

Mihai Costea revine după mai bine de doi ani în Liga 1, ultima partidă în care acesta a evoluat fiind Gaz Metan Mediaş - Steaua (scor 2-2), meci jucat pe 24 august 2013 şi în care Mihai Costea a intrat în joc în minutul 36, în locul lui Cornel Râpă.

08 sept. 2015, 11:48
Mihai Costea şi-a găsit echipă. „Nilă” va juca din nou în Liga 1, după doi ani

FC Voluntari a oficializat pe contul său de Facebook transferul atacantului Mihai Costea, aflat în litigiu cu Steaua pe parcursul ultimelor două sezoane. „Bine ai venit, Mihai Costea! Fotbal Club Voluntari anunţă ca Mihai Costea a fost transferat liber de contract dupa despartirea de FC Steaua Bucuresti si a semnat un contract valabil pe un sezon cu optiune de prelungire cu echipa noastra. Jucatorul in varsta de 27 de ani s-a alaturat lotului pregatit de Flavius Stoican si va decide zilele urmatoare ce numar va purta.

Mihai Costea este un jucator nascut pe 29 mai 1988 la Valcea, care e evoluat pana in prezent peste 100 de meciuri, reusind sa marcheze 22 de goluri in primul esalon al fotbalului romanesc pentru Universitatea Craiova si FC Steaua Bucuresti„, se arată în comunicatul grupării ilfovene.

Citeşte şi CUTREMUR în Liga I. STEAUA riscă DEPUNCTAREA din cauza lui MIHAI COSTEA

Mihai Costea a jucat ulzimul său meci oficial pe 26 septembrie 2013, în Cupa României (Steaua – Avântul Bârsana 4-0), iar în Liga 1 a evoluat ultima oară în întâlnirea pe care roş-albaştrii au încheiat-o la egalitate, scor 2-2, pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, în data de 24 august 2013.