Mihai Covaliu, în lacrimi la Tokyo! Ce a spus şeful COSR după succesele de la canotaj

Mihai Covaliu, preşedintele COSR, a declarat că sportivii şi sportivele care au câştigat aurul şi argintul la canotaj merită toată stima, subliniind că aceste succese readuc gustul de a câştiga medalii la Jocurile Olimpice.

28 iul. 2021, 08:53
Mihai Covaliu, în lacrimi la Tokyo! Ce a spus şeful COSR după succesele de la canotaj

Mihai Covaliu, în lacrimi la Tokyo! Preşedintele COSR a declarat că sportivii şi sportivele care au câştigat aurul şi argintul la canotaj merită toată stima, subliniind că aceste succese readuc gustul de a câştiga medalii la Jocurile Olimpice.

Mihai Covaliu, în lacrimi la Tokyo

„Acest aur şi acest argint ne readuc gustul de a câştiga medalii la JO. Foarte importante aceste medalii, un aur obţinut extrem de clar şi frumos apoi un argint adus de nişte băieţi extraordinari. Sunt sportivi care merită toată stima noastră. Am avut mari emoţii, dar sunt emoţii frumoase, mi-au dat şi lacrimile”, a declarat Mihai Covaliu pentru TVR.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, AUR în proba de dublu vâsle la JO 2020. Record olimpic!

Echipajul de dublu vâsle feminin, format din Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, a câştigat medalia de aur la canotaj, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tot miercuri, echipajul de patru rame masculin, format din Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari, a obţinut argintul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ARGINT pentru echipajul de patru rame masculin la JO 2020

Barca feminină de 8+1 a recâștigat recalificarea și a obținut un bilet pentru finală. România a terminat în 5:52.99, stabilind cel mai bun timp mondial! Der asemenea, Ionela Lehaci și Gianina Beleagă s-au calificat în finală la dublu vâsle feminin, iar Marius Cozmiuc și Ciprian Tănasă au reușit o cursă spectaculoasă și au câștigat semifinala probei de dublu rame masculin cu un timp de 6:13.51. Cei doi s-au calificat astfel în finala care va avea loc miercuri, 29 iulie, de la ora 03:18.