Mihai de la 3 Sud Est, doborât de nenorociri! Mama cântărețului s-a stins din viață

După ce Mihai Budenau a trecut printr-o formă gravă a infecției cu coronavirus, solistul trupei 3 Sud Est, este din nou lovit de necazuri.

24 ian. 2021, 21:56
Mihai de la 3 Sud Est, doborât de nenorociri! Mama cântărețului s-a stins din viață
Mihai de la 3 Sud Est a fost la un pas de moarte

Mihai de la 3 Sud Est, doborât de nenorociri. Artistul a primit o nouă lovitură de la viață, după ce mama acestuia a murit. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist, în urmă cu puțin timp.

Mihai de la 3 Sud Est, doborât de nenorociri! Mama cântărețului s-a stins din viață

Cântărețul a publicat în mediul online un colaj cu mai multe fotografii cu mama care i-a dat viață, însoțite de un mesaj trist, de adio, prin intermediul căruia anunța pierderea suferită. „Mama mea cu suflet bun a plecat la cer. Nu te voi uita,niciodată!”, a scris artistul. Mihai de la 3 Sud Est se pregătește acum să-și conducă mama pe ultimul drum, alături de familia sa.

În urmă cu doar câteva luni, Mihai Budeanu a fost internat de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Acesta s-a aflat în stare foarte gravă, fiind intubat la ATI, din cauza faptului că avea probleme de respirație. Din fericire, artistul a reușit după mai multe săptămâni să-și revină și să se întoarcă înapoi acasă.

”Salutare, oameni buni!🙂❤De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viață ❤🙂.
Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas.

Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar AȚI Ciprian Bărbulescu, care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumesc de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele.

Mai vreau să mulțumesc, bineînțeles, vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est, care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând , vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată.❤🙏
Acest mesaj aș fi vrut să fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e așa de încurcată uneori și nu știm ce ne asteaptă.
Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!🙏”, a fost mesajul transmis de artist, după ce s-a vindecat de COVID.

Citește și: Mihai de la 3 Sud Est, la un pas de moarte: „Oxigenul scădea tot mai mult”