Mihai de la 3 Sud Est, la un pas de moarte: „Oxigenul scădea tot mai mult”

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost la un pas de moarte, după ce a contractat coronavirusul. Iniţial, credea că are o simplă răceala, însă, când a văzut că starea de sănătate se agrava, a făcut testul Covid şi a ieşit pozitiv. După ce a ajuns la spital, a fost internat la secţia ATI.

09 ian. 2021, 18:05
Mihai de la 3 Sud Est, la un pas de moarte: „Oxigenul scădea tot mai mult”
Mihai de la 3 Sud Est a fost la un pas de moarte

Mihai de la 3 Sud Est, la un pas de moarte. Artistul se simţea foarte rău, iar medicii, la un moment dat, îi dădeau şanse foarte mici de supravieţuire. Din fericire, acum este bine şi se află alături de familia lui.

Citeşte şi: Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, la Terapie Intensivă. Artistul are COVID-19

Mihai de la 3 Sud Est, la un pas de moarte

Sunt acasă, mă simt foarte bine, am trecut printr-o perioadă foarte grea. Da, a fost foarte grav. Am avut o perioadă în care… era să plec. Prima dată am zis că e o simplă răceală. Am dat cu Paracetamol, cum dă toată lumea, dar, pe zi ce trecea, mă simțeam tot mai rău.

Am zis: ceva se întâmplă, e clar, suntem în pandemie. Mă gândeam: da, gata, acum sunt pozitiv. Am făcut un control, am făcut testul rapid, am ieșit pozitiv. Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Nu… nu puteam. Oxigenul scădea tot mai mult și am zis, gata, trebuie să merg la spital, că nu se mai poate. Am chemat salvarea, m-a luat” a spus Mihai Budeanu la emisiunea Vorbeşte lumea.

Doctorii au spus: printr-un miracol ai scăpat” a mai spus Mihai Budeanu, care a confirmat spusele lui Cove că, la un moment dat, medicii îi dădeau șanse de supraviețuire de 5%.

Mihai de la 3 Sud-Est a fost externat din spital

Artistul a ajuns acasă după trei săptămâni în care s-a luptat cu virusul și nu a uitat să mulțumească cadrelor medicale care l-au ajutat să se vindece.

Mihai Budeanu avea nevoie urgent de plasmă, iar spitalul din Mangalia nu dispunea de această posibilitate. Ambii colegi de trupă ai artistului au declarat că tratamentul cu plasmă i-a salvat viața lui Mihai Budeanu.

Citeşte şi: Cum se simte Mihai de la 3 SUD EST. Anunțul făcut de colegii artistului

Salutare oameni buni! De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape 3 saptamâni si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la terapie intensiva,pot sa zic ca am învins. A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata” , a precizat Mihai Budeanu.

Mai vreau sa multumesc, bineinteles vouă fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu. La final,dar nu in ultimul rând ,vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata.

Acest mesaj as fi vrut sa fie unul in care sa anunț o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist,cum v-am obisnuit de fiecare dată,dar viața e asa de încurcată uneori si nu stim ce ne asteaptă. Aveti grija de voi si puneti sănătatea pe primul loc!!!” , a spus artistul.