Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după lupta cu moartea: Am avut șanse minime. Medicii au spus că am scăpat printr-un miracol”

Mihai Budeanu, unul dintre componenții trupei 3 SUD-EST, a trecut prin momente grele după ce a fost infectat cu COVID. Artistul a fost internat trei săptămâni în spital.

08 ian. 2021, 21:19
Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după lupta cu moartea: Am avut șanse minime. Medicii au spus că am scăpat printr-un miracol”

Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după ce a fost infectat cu COVID. Cântărețul a petrecut trei săptămâni internat în spital, printre care și o perioadă la secția ATI. Acesta a dat un interviu pentru Antena Stars, în care a dezvăluit faptul că medicii i-au spus că „a scăpat ca printr-un miracol”.

„Am avut șanse minime, dar iată că astăzi sunt în viață datorită unor doctori și îngeri păzitori, aș putea spune”, a spus Mihai.

Artistul a explicat cum crede că s-a ajuns în această situație. „Poate am avut ceva ascuns la plămâni și nu am dat importanță, s-a strâns în timp, eram transpirat pe scenă, ieșeam la autografe, poate că ieșeam și în condiții nefavorabile și cred că s-a strâns în timp. Dar uite că Dumnezeu a fost alături de mine”, a mai spus cântărețul.

Citește și: Gina Pistol a ţinut boala ascunsă! S-a aflat acum: ce se întâmplă din cauza sarcinii

”Da, a fost foarte grav, așa cum s-a scris. Multe lucruri nu le-am știut, le-am aflat după. Dar da, a fost să plec.”, a recunoscut Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

”Prima dată am zis că e o simplă răceală, am luat un paracetamol, dar apoi mă simțeam tot mai rău. Am făcut testul, a ieșit pozitiv, am chemat Salvarea și, într-adevăr, testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate s-a agravat de la o zi la alta și am mers la spital. Am fost la spitalul de lângă mine, dar ei nu aveau secție de ATI, iar apoi am ajuns la Medgidia. La un moment dat oxigenul ajunsese la 50 la sută, eram foarte jos. Doctorii au zis că printr-un miracol am scăpat.”, a mai adăugat artistul.

Mihai de la 3 SUD-EST, primele declarații după ce a fost infectat cu COVID. Artistul, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia, dar a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia deoarece primul spital nu avea secție ATI.

„Soția mea nu mi-a spus foarte multe lucruri, nici soția n-a vrut să îmi spună, pentru a nu-mi agrava starea. Am aflat ulterior, când am ajuns acasă, că am avut 5% șanse și că doctorii nu îmi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire. Cu optimismul meu și starea mea de spirit am reușit să ies din acest impas. Nu am refuzat niciun medicament și totul a decurs foarte ok. Stările de panică la început erau foarte dese, dar doctotul îmi spunea să respir mai ușor, să mă calmez și astfel am reușit să ies singur din această stare. Cred că a fost un miracol. Mulți mi-au spus că cineva acolo sus mă iubește că am vrut să fiu aici pe pământ, alături de 3 Sud Est.”, a povestit artistul.