Ce tratament controversat a luat Mihai de la 3 Sud Est pentru a scăpa de Covid-19. Medicamentul este interzis!

Mihai Budeanu, unul dintre componenţii formaţiei 3 Sud Est, a fost infectat cu coronavirus. Artistul a avut o formă mai gravă, care a necesitat internarea în spital şi chiar intubarea la ATI.

26 ian. 2021, 14:33
Ce tratament controversat a luat Mihai de la 3 Sud Est pentru a scăpa de Covid-19. Medicamentul este interzis!
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est

Mihai de la 3 Sud Est a primit un tratament controversat pentru a scăpa de coronavirus. După mai multe zile petrecute la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia, starea de sănătate a lui Mihai Budeanu s-a îmbunătățit. Medicii care l-au supravegheat îndeaproape au decis să-l externeze pe artist pe 11 decembrie. După trei săptămâni de chin, artistul a ajuns în sânul familiei sale.

Mihai de la 3 Sud Est, tratament cu ivermectină

Ion Alexie, șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas, a dezvăluit tratamentul pe care i l-a aplicat cântărețului. „Da, l-am tratat prin telefon. Chiar în ambulanță i s-a dat ivermectină. În protocol au existat și steroizi”, a spus Ion Alexie.

Medicament pentru animale, leac pentru Covid. Gigi Becali: „Te vindeci cu 10 lei”

Ivermectina este un medicament care se utilizează pentru paraziți, iar în țara noastră se găsește numai în farmaciile veterinare, pentru tratarea animalelor. Ioan Alexie a clarificat că poate fi administrat și oamenilor, în doza corectă. Medicamentul este ieftin, în jur de 20 de lei cutia.

Ivermectina are efecte cancericene. Avertismentul medicilor veterinari: „Omoară paraziţii, nu viruşii!”

Ivermectina are efecte cancericene, după cum au explicat mai mulţi medici veterinari, care s-au arătat revoltaţi de faptul că stocurile pentru acest medicament destinat strict animalelor au fost epuizate în farmacii.

Favipiravir (FluGuard) și Ivermectină (Ivermectol) – Terapia își menține angajamentul față de pacienții COVID-19

„Deşi cred cu tărie că medicii veterinari ştiu mai multă medicină umană decât medicii umani medicină veterinară, că se-ntâmplă ca oamenii tot animale să fie, vă rog din adâncurile existenţei mele profesionale de medic veterinar cu PhDeu în coadă, să nu ne mai asfixiaţi cu întrebări absurde şi total neetice şi ilegale despre funcţionarea produselor destinate animalelor la oameni şi să nu ne mai epuizaţi stocurile de ivermectină, destinate animalelor, pentru consum propriu!!! Medicul veterinar NU ARE VOIE să prescrie, să consulte, să sugereze, să ORICE oamenilor din pct. de vedere medical! Voi oamenii aveţi doctorii voştri şi la ei TREBUIE să vă duceţi să-i consultaţi! Noi ăştia cu dihăniile ne putem pierde dreptul de practică sau chiar să ne băgaţi la zdup dacă v-am face pe plac. PS. La fel şi viceversa. Să nu vă pună naiba doctorilor de oameni să credeţi vreo secundă că aţi fi îndreptăţiţi să faceţi orice medical la animale doar că sunteţi doftori”, a scris medicul veterinar Ovidiu Roşu pe pagina sa de Facebook.