Mihai Dedu a intrat băut în direct la ştirile Pro TV. A recunoscut tot: „Aveam vreo două-trei beri la activ”

Mihai Dedu, prezentatorul știrilor Pro TV, a rememorat cele mai mari gafe făcute în direct de-a lungul carierei sale. Cu sinceritate și umor, acesta a dezvăluit câteva momente amuzante și jenante din trecutul său.

21 feb. 2024, 13:55
Mihai Dedu a intrat băut în direct la ştirile Pro TV. A recunoscut tot: „Aveam vreo două-trei beri la activ”
Mihai Dedu a intrat băut în direct la ştirile Pro TV. A recunoscut tot: "Aveam vreo două-trei beri la activ"

Mihai Dedu a intrat băut în direct la ştirile Pro TV. Printre aceste gafe se numără dificultatea de a pronunța numele antrenorului Borussiei Dortmund, Ottmar Hitzfeld, pe care l-a numit pe rând Ottmar Fiț, Hiț, Miț. O altă situație a fost atunci când a spus „Anul viitor al lunii următoare2, o expresie fără sens, care l-a făcut să râdă chiar și pe el însuși.

„Le-am numărat. Sunt cinci gafe, bâlbe ca să le zic așa, nu gafe imense. Cred că toatee sunt la fel de haioase și la fel de năstrușnice, ca să zic așa. Prima a fost când eram la sport. În anii 90′ era de notorietate antrenorul Borussiei Dortmund, Ottmar Hitzfeld. Într-o seară nu mi-a ieșit să-i spun numele. I-am zis de trei ori Ottmar Fiț, Hiț, Miț. După am zis doar antrenorul Borussiei Dortmund. A doua oară eram la știri și am spus „Anul viitor al lunii următoare”. Nu avea nicio treabă. Nu știu de unde mi-a venit. M-a bușit râsul. Am râs un pic. Nu făceam încă haz de necaz, nu făceam mișto de mine. Acum fac mișto, nu mă deranjează. Acum sunt mult mai relaxat”, a dezvăluit Mihai Dedu la pocsat-ul Acasă la Măruţă.

Într-o altă ocazie,Mihai  Dedu a avut dificultăți în a se exprima corect despre artista Analia Selis, numind-o „micuța arnigentin2 și apoi „micuța din Argentina”. Cu toate acestea, el și-a corectat rapid greșelile și a trecut peste momentele nefericite.

„A mai fost Analia Selis. Scria ceva de micuța argentiniancă. Eu nu am putut să-i spun micuței argentinience și i-am spus micuței arnigentin, micuței argen.. și a treia oară i-am zis micuței din Argentina. Asta nu o să o să o uit”, a adăugat prezentatorul TV.

Citeşte şi: Mihai Dedu, la un pas de moarte. Momente teribile pentru prezentatorul de la Pro TV

Unul dintre cele mai tari momente a fost atunci când a fost chemat să prezinte știrile sportive într-o seară în care băuse câteva beri la o petrecere și se simțea amețit. Chiar dacă nu trebuia să fie pe post în acea seară, Mihai Dedu a reușit să găsească alternative pentru a-și duce sarcina la bun sfârșit, chiar dacă a avut dificultăți în pronunțarea corectă a unor nume sau termeni.

„A mai fost selecționerul Anghel Iordănescu. Asta e prin 97′. Eu nu trebuia să fiu la știri în seara aia. Înainte de a intra pe post am fost la o petrecere care a început devreme. Aveam vreo 2-3 beri la activ și nu puteam să zic selecționerul Anghel Iordănescu. Am fost chemat să fac știrile din sport în seara aia. Sunt 27 de ani. Am ajuns și simțeam că mă învârt, fiind și tânăr mă întrebam cum apar eu pe post. Oricum nu s-a văzut nimic, dar nu-mi ieșea. Am făcut intro-urile scurte. Lui Anghel Iordănescu i-am spus Tata Puiu, ca să scap. Nu-mi ieșeau cuvintele. Eu le citeam, dar mă întrebam ce fac dacă mă încurc. Îmi era că dau în ceva, ori se prinde cineva că am venit cu niște beri la activ. Am simplificat toate știrile, le-am făcut de 8 secunde. Jurnalul ăla a fost bliț, țiplă, nu s-a prins nimeni”, a spus Mihai Dedu.