Mihai Fifor acuza Guvernul Orban: Daca nu taia din bugetul Ministerului Sanatatii oamenii aveau posibilitati

Mihai-Viorel Fifor, fostul ministrul al Apărării Naționale a declarat la România TV faptul că dacă Guvernul Orban nu tăia 22% din bugetul Ministerului Sănătății, românii aveau posibilități în situația creată de pandemia de coronavirus.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 17:22
Mihai Fifor acuza Guvernul Orban: Daca nu taia din bugetul Ministerului Sanatatii oamenii aveau posibilitati

”Aduceti-vă aminte că în urmă cu o săptămână  eram la dumneavoastră în emisiune și apăruse cazul Gerota, un spital care se închidea că au avut pacient care a mintit si asta a dus la izolarea unei echipe medicale, zilele trecute oamenii astia cautau sa procure testele pentru testarea de coronavirus sa stie daca au devenit pozitivi in contactul cu pacientul” , a declarat Mihai Fifor la România TV.

Citește și: BILANŢ CORONAVIRUS: 10 cazuri noi, 168 de români confirmaţi cu Covid -19

”Este important sa dam semnal de calm. Cel mai periculos lucru este intrarea in panica si transmiterea unui mesaj de panica, ca oamenii sunt deja tensionati si cauta sa primeasca mesaje de siguranta si sprijin. Acum este important sa ne concentram” , a adăugat Mihai Fifor.

”Nu pot decat sa spun ca in ceea ce priveste PSD am avut dreptate cu masurile luate de noi, daca Guvernul Orban nu taia 22% din bugetul Ministerului Sănătății, oamenii astia aveau posibilitati”.