Mihai Fifor candidează la Primăria Arad. Fostul ministru a făcut alianţă cu ALDE şi PNŢCD

Mihai Fifor şi-a anunţat, marţi, candidatura pentru Primăria Arad. Fostul ministru de Interne va fi susţinut de PSD, ALDE ŞI PNŢCD. Cele trei formaţiuni politice au format alianţa electorală Platforma Social-Liberal Creștină.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 14:56
Mihai Fifor candidează la Primăria Arad. Fostul ministru a făcut alianţă cu ALDE şi PNŢCD

„O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susținut de colegii mei, deputatul Florin Tripa – președinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru – vicepresedinte PSD și președintele organizației municipale a PSD Arad, Ilie Cheșa.

În cadrul conferinței de presă, organizate cu această ocazie, mi-am anunțat oficial candidatura pentru Primăria Arad și l-am prezentat și pe colegul nostru, Ruben Budău, care va intra în luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad.

De ce o alianță și nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o echipă cât mai mare, de o echipa cat mai puternica pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, care capuseaza Aradul de 16 ani”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook. 

Romaşcanu, atac la Orban si Cîţu: 500 mil. lei din buget merg la trei companii de asigurare a creditului comercial cu acţionari străini