Mihai Fifor, înaintea moţiunii de cenzură: „PSD nu va lăsa ţara pe mâna acestor impostori”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Mihai Fifor critică moţiunea de cenzură a opoziţiei, pe care o acuză că nu are o propunere serioasă de guvern, de prim-ministru, un program de guvernare şi dă asigurări că PSD nu va lăsa ţara pe mana acestor impostori, iar moţiunea nu va trece!

14 iun. 2019, 14:06
Mihai Fifor, înaintea moţiunii de cenzură: „PSD nu va lăsa ţara pe mâna acestor impostori”

PSD se apără în faţa moţoiunii de cenzură, deşi pierde în fiecare zi votanţi în favoarea Opoziţiei. „Ei zic doar „Jos PSD” dar niciunul nu e în stare să ofere ceva bun pentru români. Nicio propunere de guvern, nicio propunere serioasă de prim-ministru, niciun program de guvernare. Vor doar să dărâme, dar nu sunt în stare să construiască nimic. România nu îşi permite o astfel de aventură. Asta ne uneşte! PSD nu va lăsa ţara pe mana acestor impostori. Moţiunea nu va trece!”, afirmă Fifor, invocând declaraţii ale liderilor opoziţiei şi ale preşedintelui Klaus Iohannis.

Purtătorul de cuvânt al PSD: Cei care au depus moţiunea de cenzură vor doar să dărâme, nu sunt în stare să construiască nimic 

El se întreabă ce vor să facă pentru români cei care au depus moţiunea împotriva Guvernului, considerând că nimeni nu răspunde la această întrebare.

„Orban zice că ar vrea prim-ministru, dar Tudose spune că el ar fi mai potrivit. Ca să îi împace, consilierul preşedintelui PNL spune că ar fi mai bine să rămână PSD la Guvernare. Barna de la USR vine cu alte năzbâtii: nu vrea la guvernare, dar vrea anticipate. Se ceartă şi pe Constituţie.Presedintele Iohannis vrea revizuire restrânsă, doar pe referendum, USR vrea revizuire lărgită. Domnul Iohannis zice că vrea consens naţional, dar nu-i iese decât un simulacru de pact al Opoziţiei”, afirmă preşedintele Consiliului Naţional al PSD.