Mihai Gâdea al CNN-ului din America a fost dat afară din televiziune! Don Lemon, moderator CNN în ultimii 17 ani, a fost concediat fără preaviz

Don Lemon, prezentatorul de la "CNN This Morning", a fost dat afară din televiziune. Anunțul a fost făcut de CEO-ul CNN, Chris Licht.

24 apr. 2023, 20:59
Mihai Gâdea al CNN-ului din America a fost dat afară din televiziune! Don Lemon, moderator CNN în ultimii 17 ani, a fost concediat fără preaviz

„CNN și Don s-au despărțit”, a spus Chris Licht. „Don va face pentru totdeauna parte din familia CNN și îi mulțumim pentru contribuțiile sale din ultimii 17 ani. Îi dorim bine și îl vom încuraja în viitoarele sale eforturi.”

Don Lemon a postat luni pe Twitter că a fost informat de faptul că CNN l-a concediat prin agentul său, Jay Sures.

Citește și Radu Cosașu a murit. Jurnalistul sportiv avea 92 de ani

„Am fost informat în această dimineață de către agentul meu că am fost concediat de CNN. Sunt uluit după 17 ani la CNN, aș fi crezut că cineva din conducere ar avea decența să-mi spună direct”, a scris Lemon.

„În niciun moment nu mi s-a dat vreun indiciu că nu voi putea continua să fac munca pe care am iubit-o în rețea. Este clar că există probleme mai mari în joc”, a mai spus el.

Don Lemon este un jurnalist de televiziune american, cel mai bine cunoscut pentru că a fost gazdă la CNN din 2014 până în 2023. Lemon a prezentat programe de știri de weekend la posturile locale de televiziune din Alabama și Pennsylvania în primele zile ca jurnalist.

Citește și Jurnalistul Ticu Dolenschi a murit la doar 40 de ani. Lasă în urmă o soţie şi doi copii minori