Mihai Gâdea sare în apărarea Andreei Esca, dar este contrariat de secretomania care a învăluit cazul

Jurnalistul Mihai Gâdea şi-a exprimat compasiunea pentru colega sa de breaslă, însă, totodată, şi-a exprimat dezaprobarea cu privire la secretomania care s-a dorit a fi menţinută în acest caz. În emisiunea Sinteza Zilei, realizatorul tv a spus că o astfel de relatare ar fi putut să ofere un exemplu milioanelor de urmăritori ai Andreei Esca, dacă nu ar fi fost învăluită în mister. 

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 09:18
Mihai Gâdea sare în apărarea Andreei Esca, dar este contrariat de secretomania care a învăluit cazul

Am întreaga compasiune față de Andreea Esca și familia sa”, a declarat Mihai Gâdea, în emisiunea pe care o moderează. Jurnalistul a avut doar cuvinte de apreciere la adresa colegei sale de breaslă, care a decis să-şi rpezinte experienţa personală.

Gâdea a avut, însă, de dat şi o bilă neagră întregii situaţii. El nu înţelege de ce s-a dorit ascunderea faptulu că jurnalista Pro TV suferă de infecţia cu noul coronavirus. 

E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi? De ce să notifici întreaga presă și să bagi pumnul în gura presei, în condițiile în care era justificat ca cineva care spune știrile în fiecare seară la ora 19 și vorbește despre întreaga lume, despre toți cei care s-au infectat?”, se întreabă retoric jurnalistul.

Citeşte şi Ciutacu, despre prima apariţie a Andreei Esca: Un patetism nenatural, de Bollywood. Lipsea Salman Khan să cânte durerea-n paşi de dans

Mihai Gâdea este de părere că reprezentanţii Pro TV este posibil să se fi speriat de faptul că s-a tot vehiculat că vedetele sunt plătite ca să susţină existenţa coronavirusului.

I-a speriat faptul că s-a spus că s-au dat bani ca să vorbească despre asta și o serie întreagă de absurdități, situații în care nu prea vrei să te pui. Și când ai de ales între imagine și adevăr, ce alegi? N-ar trebui, ca om de știri, să alegi întotdeauna adevărul? O perioadă de timp, s-ar putea ca asta să te coste. Dar, pe de altă parte, câte alte vieți ai putea să salvezi în momentul în care vorbești despre tine, nu ascunzi asta și nu încerci să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic?”, a declarat Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Jurnalistul Antena 3 crede că Andreea Esca ar putea fi un exemplu pentru oameni ca urmare a faptului că şi-a povestit drama.

Întreaga compasiune și susținere. E dramatic să treci prin așa ceva, să ai soțul la Terapie Intensivă. Dar tocmai pentru că e dramatic, oamenii ar putea, prin puterea exemplului, să învețe ceva de aici”, a concluzionat Mihai Gâdea.


loading...