Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de Șerban Huidu. S-a încercat o împăcare între foștii „cârcotași”: „Nici nu mi-a răspuns”

Mihai Găinușă a dat cu totul uitării mulții ani în care a prezentat alături de Șerban Huidu celebra emisiune Cronica Cârcotașilor. În timp ce actualul prezentator al emisiunii de divertisment își regretă prietenul, acel din urmă nici nu mai vrea să audă de trecut.

28 sept. 2023, 22:58
Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de Șerban Huidu. S-a încercat o împăcare între foștii „cârcotași”: „Nici nu mi-a răspuns”
Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de Șerban Huidu. S-a încercat o împăcare între foștii „cârcotași”: „

Mihai Găinușă nu mai vrea să audă deloc de Șerban Huidu, cel care i-a fost coleg și prieten ani întregi. Huidu, în schimb, s-a tot gândit la el, ba chiar a vrut să se împace și să prezinte împreună din nou emisiunea care i-a consacrat.

Citește și: Șerban Huidu, la un pas să devină milionar. De ce a refuzat o ofertă cu șase zero-uri: „Aș fi vrut să-i văd când le-am spus nu pentru că le-am spus la telefon”

Mihai Găinușă l-a dat uitării complet pe Șerban Huidu

Cu ocazia lansării grilei de toamnă a Prima TV, Șerban Huidu a vorbit despre începuturile sale în emisiunea devenită deja istorică, Cronica Cârcotașilor, care a avut debutul în urmă cu 23 de ani.

Formula Șerban Huidu și Mihai Găinușă a cucerit milioanele de fani care au privit cu zâmbetele largi edițiile amuzante ale emisiunii. Atunci, „cârcotașii” ajunseseră să aibă și program matinal la Kiss FM, semn că audiențele lor erau pe val. Timpul a trecut, iar relația dintre Găinușă și Huidu s-a răcit, mai ales după problemele cu legea avute de acesta din urmă. Într-un final, chimia dintre ei s-a sfârșit, spre supărarea fanilor emisiunii de divertisment.

Șerban Huidu a povestit, pentru cancan.ro, cum au reacționat atunci când unele personaje de care rândeau în emisiune reacționau mai dur.

„Am avut ori noroc, ori lipsă de curaj din partea celor care apăreau, pentru că foarte puțini oameni au fost vocali. Unul a fost Oana Zăvoranu, de-a lungul timpului. Dar în general, noi am făcut distincție între omul respectiv și ce greșeli face. A fost la un moment dat o fază foarte tare, eram la început și făcusem o scenetă cu Năstase, care nu avea patru case, avea o stradă întreagă. A telefonat, probabil, supărat, la șeful nostru de atunci. Și șeful a zis «m-am uitat, am vizionat, permiteți să raportez, nu aveți patru, nu aveți șase, aveți o stradă întreagă». Ăla a murit de râs și cam asta a fost. Niciodată n-a fost să vină să îți dea omoru’. Că era de notorietate ce se întâmplă. Eram mai ai dracu’ dacă se întâmpla să fim amenințați. Mai răi eram”, a declarat Șerban Huidu.

În ceea ce îl privește pe fostul său coleg și prieten, Mihai Găinușă, Șerban Hudi spune că îl regretă chiar și în ziua de azi, și deși a încercat o împăcare cu acesta, a fost refuzat fără drept de apel.

„Pe domnul Găinușă l-am regretat de când a plecat, am spus-o și o să o repet de câte ori voi primi această întrebare. E un om cu foarte mult talent, un om foarte instruit și un om care poate fi foarte greu înlocuit. De foarte multe ori (n.r. „l-am sunat”). Ultima oară, când am împlinit 20 de ani, l-am sunat să vină să prezentăm o ediție aniversară. Nici n-a răspuns la telefon!”, a mai dezvăluit Huidu.

Citește și: VIDEO! Șerban Huidu, declarație șocantă despre accidentul rutier în care a omorât trei oameni! „Eu la tribunal am pledat vinovat! M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu!”