Mihai Găinuşă revine în televiziune. La ce post TV va apărea: „Am acceptat oferta lor”

Mihai Găinuşă revine în televiziune după o pauză de şapte ani. În tot acest timp, prezentatorul nu a mai avut niciun proiect, chiar dacă propuneri au existat. Însă, acum a decis că este momentul să reapară pe sticlă.

19 oct. 2022, 17:04
Mihai Găinuşă revine în televiziune. La ce post TV va apărea: „Am acceptat oferta lor”
Mihai Găinuşă revine în televiziune

Mihai Găinuşă revine în televiziune. Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a primit acum o ofertă care i s-a părut interesantă din partea postului Canal 33. A fost încântat de proiectul propus, astfel că a semnat contractul pentru o emisiune de satiră, care se va numi „Râsu-Plânsu” și pe care o va modera alături de Oana Paraschiv.

Citeşte şi: Mihai Găinuşă, jefuit în toiul zilei. Hoţul a furat din locuinţa prezentatorului, momentul a fost filmat – VIDEO

Mihai Găinuşă revine în televiziune

O să fie o emisiune de satiră, în care comentăm, eu și colega Oana Paraschiv, de la matinal, câteva știri ale săptămânii. De la noi și de la alții. Majoritatea sunt din online. Dar mai vizăm și fauna din televiziuni, aberațiile din site-urile de știri și ciudățeniile de pe TikTok.

Am acceptat oferta celor de la Canal 33 deoarece mi se pare o televiziune cu potențial și, deși e încă micuță, am găsit aici oameni cu potențial, paroliști, ambițioși și profesioniști. Și emisiuni curate, nemanelizate. Emisiunea se numește Râsu-Plânsu. Și o să fie difuzată începând de vinerea aceasta, de la ora 20.00”, a declarat Mihai Găinușă pentru Ego.ro.

Mihai Găinușă le-a desființat pe Andreea Mantea și Mirela Vaida

Mihai Găinușă a răspuns la cele mai picante întrebări în emisiunea lui Cătălin Măruță, desemnând numele persoanelor care nu au ce căuta în rolul de prezentator. „Andreea Tonciu și Mirela Vaida”, a spus, fără ezitare, Găinuşă.

Găinușă l-a caracterizat în trei cuvinte pe Florin Călinescu cel din prezent și cel de acum 24 de ani.

Talentat, bun organizator și arogant” – sunt cuvintele pe care Găinușă le-a folosit pentru a-l descrie pe Florin Călinescu în trecut. Pentru prezent a rămas la “arogant, și mai arogant, și mai puțin talent”.