Mihai Ion Pacepa şi-a lansat în SUA o nouă carte, de dezvăluiri despre campaniile de dezinformare

Ion Mihai Pacepa, cel mai înalt responsabil din sfera informaţiilor din fostul bloc sovietic care a dezertat în Occident, a lansat o nouă carte, în care, alături de istoricul şi profesorul de drept Ronald Rychlak, expune unele din cele mai importante şi totuşi necunoscute campanii de dezinformare din epoca noastră, informează marţi site-ul canadian MediaCaster Magazine.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 15:00

Volumul „Disinformation: Former Spy Chief Reveals Secret Strategies for Undermining Freedom, Attacking Religion, and Promoting Terrorism” („Dezinformare: Un fost spion dezvăluie strategii secrete de subminare a libertăţii, atacare a religiilor şi promovare a terorismului”) a fost lansat marţi pe plan naţional în SUA de WND Books. 

În noua carte a fostului spion român din vreamea comunismului, care a fugit în Statele Unite, cititorul va descoperi răspunsuri la numeroase întrebări cruciale din era modernă: de ce s-a întors în aşa măsură lumea occidentală împotriva credinţei sale fondatoare, creştinismul, în ultimele două generaţii? De ce s-a produs acest reviriment al islamismului radical, jihadului şi terorismului, după o perioadă lungă de linişte aparentă? De ce se manifestă tot mai puternic marxismul în America şi aliaţii săi din NATO? Şi ce s-a întâmplat de fapt cu Rusia după căderea Zidului Berlinului?

Ca o soluţie a unui puzzle-gigant din care lipseşte o piesă crucială, „Disinformation” aduce acea dimensiune lipsă care face ca haosul lumii moderne să devină, în sfârşit, inteligibil, notează sursa citată