Mihai Leu, despre viaţa de după CANCER. Mărturisire TULBURĂTOARE

Publicat: Joi, 27 Octombrie 2016 14:35 // Actualizat: Joi, 27 Octombrie 2016 14:35 // Sursa: romaniatv.net

Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la colon la finalul anului 2014. S-a lăsat pe mâna doctorilor, tratamentele au dat rezultatele scontate, iar în prezent se bucură de o viață normală.

Mihai Leu are grijă să își monitorizeze constant starea de sănătate. Despre sportul care l-a făcut celebru și viața de după operație, sportivul a vorbit în exclusivitate pentru Libertatea.

"Eu cred întotdeauna că trebuie să te uiți înainte, am învățat și de la box. Și la box treci prin momente grele, primești lovituri, trebuie să rămâi în picioare, adversarul să nu vadă că te-a lovit, fiindcă atunci poate să folosească momentul tău de slăbiciune. Și am învățat întotdeauna că viața merge înainte. Încerc să învăț din orice expriență și să mă uit înainte. Cred că 70 la sută din ceea ce face orice om este psihicul. Și cred cu tărie poate, nu știu, și că mi-am impus asta de mic, dar dacă psihic reușești să treci peste probleme este cel mai important și cred că ajută enorm de mult asta. Omul de obicei atunci când este nervos sau se panichează, greșește. De cele mai multe ori nervii nu te ajută. Trebuie să încerci să își păstrezi calmul, să te uiți înainte și asta e. Mai este o vorbă: ce nu te omoară, te întărește! Este o nouă experiență de viață", a spus Mihai Leu.

"A fost o perioadă foarte grea și tot timpul merg la controale din 3 în 3 luni. Am hotărât, după multe discuții, să merg în țară. Noi avem doctori foarte buni. Tratamentele cred că sunt foarte bune și merg aici la noi. Mă odihnesc mult mai mult ca înainte, nu mai fac chiar atâția kilometri cu mașina, am mai multe zile de repaus. În privința mâncării, soția îmi pune restricții. Și dacă nu aș fi avut probleme medicale, tot aș fi fost atent cu mâncarea. Am un regim de viață destul de ponderat", a mai spus Mihai Leu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cancer cancer de colon Mihai Leu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H