Mihai Leu, operat din nou de cancer

Mihai Leu, fostul campion, a ajuns din nou pe masa de operaţie în urmă cu câteva zile, din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat în ultimii ani din cauza cancerului de colon.

RomaniaTV.net
29 dec. 2016, 09:02

Mihai Leu a fost nevoit să-şi petreacă sărbătorile de iarnă pe patul de spital din cauză că a fost nevoit să-şi facă o nouă intervenţie chirurgicală. Nişte complicaţii au apărut în zona stomacului şi al plămânilor, iar această operaţie a fost absolut necesară, pentru că altfel risca să aibă probleme mult mai grave. 

Mihai Leu a fost internat la Spitalul Fundeni, înainte de sărbători, unde a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale din cauza cancerului de colon. După operaţie, Mihai Leu se simte bine,  se anunţă la „Star News”.

La 46 de ani, Mihai şi-a depistat crunta boală în pofida faptului că avea o viaţă echilibrată. De ceva timp, dureri abdominale nu-i dădeau pace şi aşa a ajuns să-şi facă analize. Toate astea s-au întâmplat în urmă cu doi ani, el încercând să ascundă de ochii presei această informaţie. Sportivul a fost operat a doua oară chiar în ziua când a împlinit 47 de ani, în 13 februarie.