Mihai Mazăre, dezvăluiri din Madagascar: Iubita lui Radu a fost căutată de un reprezentant al premierului din Madagascar VIDEO

Mihai Mazăre susține că iubita fostului edil din Constanţa a fost chemată pentru o discuție chiar de premierul Madagascarului în contextul scandalului legat de implicarea familiei consulului onorific al României în afacerile lui Mazăre pe care și le-ar fi dorit să le preia.

RomaniaTV.net
22 mai 2019, 05:35
Mihai Mazăre, dezvăluiri din Madagascar: Iubita lui Radu a fost căutată de un reprezentant al premierului din Madagascar VIDEO

Noi dezvăluiri despre Radu Mazăre. „Am vorbit azi cu Roxana care a fost cautata de un reprezentat a prin ministrului care i-a spus ca ar vrea sa vina si sa stea de vorba cu prim ministru despre situatia din Madagascar. Probabil a fost informat de amploarea scandalului. Roxana atunci nu se afla in Capitala se ducea catre Diego Soares orasul de resedinta, plecase cu masina nu s-a dus la aeroport pentru ca ii era frica. A zis persoanei cand va reveni in Capitala va ajunge la prim ministru, daca mai e valabil si i s-a zis sa faca un memoriu din punctul de vedere al ei si al lui Mazare. 

Investitorii israelieni vor face si ei un memoriu si o solicitare sa intrebe ce se intampla cu acest vice consul de pune in pericol integritatea angajatilor de la Diego Soares, suna angajatii ii ameninta si pe altii i-a anuntat direct ca urmeaza sa preia afacerea”, a declarat Mihai Mazare.

Citeşte şi: Cum a trecut Radu Mazăre peste prima noapte de carantină la Rahova. Dezvăluiri făcute de avocata sa