Mihai Mitoşeru, aproape să-şi bage mama în spital. A anunţat-o că va avea un copil cu o videochat-istă

Publicat: Vineri, 20 Februarie 2015 18:53 // Actualizat: Vineri, 20 Februarie 2015 19:03 // Sursa: romaniatv.net

Mihai Mitoşeru i-a dat mamei sale o veste care aproape a băgat-o în spital pe actriţa Camelia Mitoşeru. Deşi se afla în pregătiri de nuntă cu Noemi, cu care are o relaţie de mai bine de nouă ani, Mihai şi-a anunţat mama că va avea un copil cu o specialistă în videochat, o brunetă fără prea multă şcoală şi care provine dintr-o familie destrămată.

Camelia Mitoşeru ştia că fiul ei, Mihai Mitoşeru, se pregăteşte de nunta cu femeia vieţii lui, Noemi, dar a avut un şoc când a aflat că acesta a avut o aventură cu o altă femeie. Şi nu orice femeie, ci una de moravuri uşoare.

Cunoscuta actriţă a fost la un pas să ajungă la spital când Mihai a adus-o pe aceasta acasă şi a anunţat-o senin că va avea un copil cu ea. Din fericire pentru ea, totul a fost însă doar o farsă, pusă la cale de Mihai alături de cei de la "Capcana starurilor".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 feb 19:28
...i-a dat mamei sale o veste care aproape a băgat-o în spital pe actriţa Camelia Mitoşeru. Citește mai departe… Mai mult ...
20 feb 19:25
...dat mamei sale o veste care aproape a băgat-o în spital pe actriţa Camelia Mitoşeru. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H