Mihai Mitoșeru, dezvăluiri emoționante la trei ani de la la divorțul de fosta soție, Noemi: ”Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva”

Mihai Mitoșeru a câștigat simpatia publicului datorită carismei și a faptului că de fiecare dată a fost foarte sincer cu privire la viața personală. Recent, acesta a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre divorțul de fosta soție, Noemi.

27 nov. 2022, 15:00
Mihai Mitoșeru, dezvăluiri emoționante la trei ani de la la divorțul de fosta soție, Noemi: ”Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva”

Mihai Mitoșeru a câștigat simpatia publicului datorită carismei și a faptului că de fiecare dată a fost foarte sincer cu privire la viața personală. În urmă cu trei ani acesta punea capăt mariajului cu Noemi, femeia careia i-a jurat iubire eternă.

De a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi

Celebra zicală ,,până la adânci bătrâneți” nu a funcționat în cazul celor doi, așa că au hotărât să o ia pe drumuri separate. În urmă au rămas multe semne de întrebare privind motivul divorțului.

..Am divorțat acum 3 ani. Am avut două relații, una de 10 ani, una de 14, cred că am fost destul de ok în viața asta și destul de serios. Nu mă întreba de ce am divorțat, că nici eu nu știu, acum îmi pare rău. Ne plafonasem, nu am știut cum să gestionez situația. După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât.Poate ar fi trebuit să fac și eu ceva, dar în loc să fiu eu mai ok și mai matur, îi răspundeam mai rău decât o făcea ea și nu am știut să salvez situația. Mi s-a părut că cel mai bine e să plec din acea relație. Acum, după trei ani de zile, nu mai gândesc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva. E tardiv, oricum”, a spus Mitoșeru conform cancan.ro.

Citește și: Solistul trupei Taxi, mesaj acid pentru Primăria Capitalei. Ce a transmis acesta, după ce de câteva zile nu are apă caldă

Timpul a trecut așa că Mihai Mitoșeru și-a refăcut viața. A învățat din greșeli și spune că acum s-a maturizat.

„În acești trei ani, nici nu pot să spun că am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân. Acum m-am și maturizat, văd altfel pe toată lumea, văd altfel oamenii, încep să am alte pretenții.Practic, nu vreau mult, eu sunt un om normal, vreau niște chestii normale, dar normalitatea în ziua de azi e ceva senzațional.Poate m-am și obișnuit să fiu singur, ceea ce e foarte rău, poate nici nu am găsit fata cu care aș vrea să rămân, habar nu am. Dar sunt deschis.”, a declarat Mihai Mitoșeru.

Noemi și Mihai Mitoșeru s-au iubit timp de 14 ani. Cu bune și cu rele, oamenii i-au plăcut și i-au îndrăgit. Vestea divorțului dintre cei doi i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că mulți deja se gândeau când vor deveni aceștia părinți și nicidecum că se vor despărți.

Citește și: O mai știți pe soprana Paula Rad de la ”Românii au Talent”? Cum i s-a schimbat viața după celebrul show și ce face în prezent