O mai știți pe soprana Paula Rad de la ”Românii au Talent”? Cum i s-a schimbat viața după celebrul show și ce face în prezent

În 2017, Paula Rad urca pentru prima dată pe scena de la ''Românii au talent'', unde reușea să se facă remarcată datorită talentului său muzical. Pe atunci a reușit să o cucerească iremediabil pe Andra, care i-a acordat celebrul ''Golden Buzz''

27 nov. 2022, 12:03
O mai știți pe soprana Paula Rad de la ”Românii au Talent”? Cum i s-a schimbat viața după celebrul show și ce face în prezent

În 2017, Paula Rad urca pentru prima dată pe scena de la ”Românii au talent”, unde reușea să se facă remarcată datorită talentului său muzical. Pe atunci lucra ca femeie de serviciu și spera că odată cu participarea la emisiunea de la PRO TV, viața să se schimbe.

Ce face în prezent Paula Rad

După participarea la celebrul show este adevărat că viața i s-a schimbat.  A reușit să cânte la Cluj și la București, însă nu a prins un loc la Operă așa cum se aștepta. În prezent, tânăra cântă pe la evenimente, piese din repertoriul străim conform fanatik.

”Pentru un post de solistă, n-am mai bătut la nicio ușă, prefer să rămân pe partea asta, de colaborări, orice fel de gen de muzică”, a povestit aceasta , într-un interviu acordat pentru ego.ro.

Însă în timpul pandemiei lucrurile s-au complicat, iar după cum bine știm toate evenimentele au fost întrerupte, astfel că Paula Rad nu a mai putut cânta. Își dorea tare  mult să-i încânte pe bucureșteni cu vocea puternică, însă acest lucru nu s-a întâmplat și astfel s-a mutat la Cluj.

,,Am fost o vreme la nunți, apoi a venit pandemia, sper să mă mai duc, să mă mai cheme. Aștept o propunere, mi-ar plăcea să cânt și la București, un muzician adevărat poate să cânte orice, nu să se axeze pe un singur gen. Sunt tot în Cluj, am fost pe la evenimente. Trebuie însă să fii recomandat și să-ți placă să cânți din toate genurile. Mi-e foarte dor de scenă!”, a declarat soprana pentru ego.ro, pe atunci.

Citește și: Cum rezistă Cristina Cioran după despărțirea de Alex Dobrescu. Bărbatul a fost surprins la scurt timp după separare în prezența unei alte femei

În prezent, aceasta predă ore de canto, pian și chitară.

”Din păcate, eu nu am avut așa mare noroc, precum alți artiști. Am lucrat și femeie de serviciu, pentru o bucată de pâine. Dar, am o viață înainte, am 34 de ani.Până atunci, predau ore de canto, de pian și de chitară. Ca profesor de pian nu am un tarif mare pe oră, e la nivelul pieței”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

Nici pe plan sentimental lucrurile nu stau prea bine și asta pentru că artista nu și-a găsit sufletul pereche.

Citește și: Denise Rifai o acuză de plagiat pe Emilia Şercan. Asemănarea cu Maia Sandu: „Va candida la prezidenţiale în 2024?”